ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Πέντε τερματοφύλακες στην προετοιμασία – Ξεκίνησε η μουρμούρα, τι κάνει ο Μουντάκης!

Ο Γιώργος Μουντάκης έχει ζόρια στην προετοιμασία των τερματοφυλάκων. Πέντε γκολκίπερ πρώτης γραμμής, δεν βγαίνει το πράγμα.

Παναθηναϊκός: Πέντε τερματοφύλακες στην προετοιμασία – Ξεκίνησε η μουρμούρα, τι κάνει ο Μουντάκης!
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Παναθηναϊκός είναι στην προετοιμασία με πέντε τερματοφύλακες πρώτης γραμμής. Ο Γιώργος Μουντάκης έχει δυσκολίες να κάνει ασκήσεις, τι θα γίνει άραγε στα φιλικά από τον Γιοβάνοβιτς; Η μουρμούρα ξεκίνησε…

Αναμφίβολα, όπως αναφέρει και το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», ο Γιώργος Μουντάκης, αισθάνεται πιο άβολα από όλους στο τεχνικό επιτελείο, ακόμα και από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που έχει πάρει πάνω τους όλες τις μεταγραφές.

Άθελά του ο άνθρωπος μια και «στίβει» το κεφάλι του καθημερινά για να διαχειριστεί την πλειάδα επιλογών που ΄χει στο Νο1.

Εχουμε και λέμε. Ο Παναθηναϊκός είχε ήδη τους Μπρινιόλι, Διούδη, Χριστογεώργο και Ξενόπουλο, ενώ ήρθε και προστέθηκε και ο Γιούρι Λοντίγκιν.

Πέντε τερματοφύλακες για δύο θέσεις (σ.σ.: άιντε 4 max με αλλαγές) στο οικογενειακό δίτερμα και πρακτικά ΜΟΝΟΝ δύο στα φιλικά, αρχής γενομένης σήμερα με την Γουότφορντ.

Λογικό και επόμενο οι συνειρμοί ακόμη και από την επιλογή προσώπων στις ασκήσεις να βγάζουν μία γκρίνια που ολοένα και μεγαλώνει στο πέρας του χρόνου.

Και ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει οι (επίσημοι) αγώνες. Φανταστείτε!

Exit mobile version