Αλαφούζος: Επανεμφάνιση στη συνάντηση με Αυγενάκη

Ο Γιάννης Αλαφούζος επανεμφανίστηκε ενεργός στα Παναθηναϊκά δρώμενα, στη συνάντηση με τον νέο Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο Γιάννης Αλαφούζος επανεμφανίστηκε ενεργός στα Παναθηναϊκά δρώμενα, στη συνάντηση με τον νέο Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Σπάνιες οι εμφανίσεις του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια. Μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού. Κοινή τάση με τη νέα ηγεσία του αθλητισμού η συζήτηση με κύριους παράγοντες και φορείς του. Ώστε να συζητηθούν τα προβλήματα που υπάρχουν.

Στο ποδόσφαιρο είναι πολλά, σε ΕΠΟ και Super League. Ο Παναθηναϊκός επιχειρεί να μπει ξανά στο προσκήνιο, ξεπερνώντας τη βαθιά κρίση που τον οδήγησε μία ανάσα από το χείλος του υποβιβασμού τον Μάιο του 2018. Για περισσότερη από 1 ώρα οι Αυγενάκης και Αλαφούζος συζήτησαν τις εξελίξεις, παρουσία των νομικών τους συμβούλων Αχιλλέα Τσιχτή και Λεωνίδα Μπουτσικάρη (που είναι και αντιπρόεδρος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός).

Αλαφούζος – Αυγενάκης: Στο τραπέζι το θέμα της βίας

Σημαίνουσα θέση στην ατζέντα, κατάσταση που ήδη συζήτησε ο νέος Υφυπουργός Αθλητισμού με τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Δημήτρη Μελισσανίδη, είχε η κατάσταση στη Super League 1 και στη Super League 2 με τα τηλεοπτικά. Θίχτηκε και το ζήτημα της βίας στα γήπεδα, φαινόμενο που έχει πληγώσει τον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια. Σε βαθμούς, στόχους, πρεστίζ, χρήματα…

Το τι έχει πάθει ο Παναθηναϊκός από τα επεισόδια στους εντός έδρας αγώνες του, φαίνεται ότι αποτέλεσε επιχείρημα του Γιάννη Αλαφούζου προς τον εκπρόσωπο της Πολιτείας. Ζήτησε κοινό μέτωπο αντιμετώπισης της κατάστασης, παραδειγματική τιμωρία των παραβατών και υπευθύνων και την τεχνική βελτίωση του ΟΑΚΑ στα ζητήματα ασφάλειας. Ώστε οι υπαίτιοι να βρίσκονται και να τιμωρούνται.

Δεν είναι γνωστό αν μπήκε στο τραπέζι της συζήτησης το θέμα με το γηπεδικό του Βοτανικού. Που εξελίσσεται με πρωτοβουλία του Ερασιτέχνη. Το σημαντικό, πάντως, είναι η επανεμφάνιση του Αλαφούζου στα Παναθηναϊκά δρώμενα. Η προέκταση της κίνησης αυτής θα διαπιστωθεί στην πορεία.