ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απίστευτο! Ο Παναθηναϊκός δίνει κοντά στα 3,7 εκατομμύρια ευρώ για τα 10άρια του

Τζούρισιτς και Μπερνάρ παίρνουν κοντά στα 3,7 εκατομμύρια ευρώ μαζί από τον Παναθηναϊκό σε συμβόλαια.
Απίστευτο! Ο Παναθηναϊκός δίνει κοντά στα 3,7 εκατομμύρια ευρώ για τα 10άρια του

Παναθηναϊκός: Η κλήρωση με την Ντνίπρο δεν είναι μυστικό πως έχει ανοίξει την όρεξη στον Παναθηναϊκό και δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν λόγο για μια ευκαιρία πρόκρισης.

Σίγουρα δεν είναι μακριά από την πραγματικότητα μια και το εκτός έδρας ματς θα γίνει στο Κόζιτσε, κάτι που σημαίνει πως οι Ουκρανοί δε θα έχουν βοήθεια έδρας. Ο Παναθηναϊκός θα παίξει σε ουδέτερο το παιχνίδι μακριά από το σπίτι του και μετά στη Λεωφόρο θα έχει έντονη ενίσχυση από τους φίλους του.

Μεταγραφικά αυτό αποτυπώνεται από τη συνεχή κινητοποίηση και έως τώρα είναι η ομάδα με τις περισσότερες και πιο ουσιαστικές κινήσεις.

Ο Μλαντένοβιτς για τον οποία ο Παναθηναϊκός έκανε εξαίρεση και ο Τζούρισιτς έρχονται ως εν δυνάμει βασικοί, με τον Σέρβο μπακ να παίζει τη θέση στα ίσια με τον Χουάνκαρ.

Απίστευτο για τον Παναθηναϊκό. Δίνει κοντά στα 3,7 εκατομμύρια ευρώ για τα 10άρια του!

Ο Τζούρισιτς θεωρήθηκε μεγάλη μεταγραφή μια και έρχεται από τη Serie A και δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν λόγο για εκτοπισμό του Μπερνάρ στα άκρα.Το ζήτημα είναι πως ο Σέρβος και ο Βραζιλιάνος θα είναι οι λύσεις για τη θέση 10.

Τι σημαίνει αυτό; Πως ο Παναθηναϊκός δίνει κοντά στα 3,7 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο σε συμβόλαια για τη θέση. Απίστευτο νούμερο, απίστευτο πραγματικά.

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό όχι μόνο πως αυτά τα λεφτά δίνονται για δύο παίκτες αλλά και ότι δίνονται για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην ίδια θέση. Εκπληκτικό.

Μάλιστα στο Sportime σας γράψαμε πως Ο Τζούρισιτς έρχεται αλλά ο Μπερνάρ δεν μπορεί να είναι στον πάγκο του Παναθηναϊκού

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτο! Ο Παναθηναϊκός δίνει κοντά στα 3,7 εκατομμύρια ευρώ για τα 10άρια του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.