ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απίστευτο: Στη Ρόμα ο Τζακ Ρόντγουελ με τον οποίο «φλέρταρε» ο Παναθηναϊκός!

Σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα ο Τζακ Ρόντγουελ με τον οποίο ο Παναθηναϊκός έφτασε μια ανάσα το καλοκαίρι, θα συνεχίσει στην Ρόμα!

Απίστευτο: Στη Ρόμα ο Τζακ Ρόντγουελ με τον οποίο «φλέρταρε» ο Παναθηναϊκός!
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Παναθηναϊκός έφτασε μια ανάσα από την απόκτησή του, τελικά όμως ο 28χρονος μεσοαμυντικός δεν έμελλε να αγωνιστεί στο «τριφύλλι». Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται ο Ρόντγουελ θα αγωνιστεί τελικά στη Ρόμα!

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει -σε αποκλειστικό της ρεπορτάζ- η «Daily Mail», η οποία προσθέτει οτι ο Ρόντγουελ θα βρεθεί στην Ρώμη για τις απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Παναθηναϊκός: Η μεγάλη αλήθεια του Νταμπίζα

Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής είχε μείνει ελεύθερος μετά την περσινή του θητεία του στη Μπλάκμπερν και να που μπορεί να τον δούμε πλέον στο «Καμπιονάτο»!

Να σημειώσουμε ότι όταν το όνομά του ακουγόταν για τον Παναθηναϊκό δεν μπορούμε να πούμε και οτι οι οπαδοί των «πράσινων» είχαν… τρελαθεί με την επικείμενη μεταγραφή. Κι αυτό καθώς ο Ρόντγουελ είχε θεωρηθεί μεγάλο ταλέντο όταν βρισκόταν σε νεαρή ηλικία παίζοντας μάλιστα στις μικρές Εθνικές της χώρας του.

Η εξέλιξή του όμως δεν ήταν ανάλογη, με αποτέλεσμα να η καριέρα του να πάρει την κατιούσα.

Μάλιστα ακόμη και η «Daily Mail» που αποκάλύψε την είδηση κάνει λόγο για μια «μεταγραφή σοκ του Ρόντγουελ στον ιταλικό γίγαντα που λέγεται Ρόμα».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version