ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δυναμικά στο «κόλπο» η Cosmote TV!

Το Sportime αναλύει τα δεδομένα για την επόμενη τηλεοπτική στέγη του Παναθηναϊκού.
Δυναμικά στο «κόλπο» η Cosmote TV!

Μετά το σπάσιμο της κεντρικής διαχείρισης στη Super League, κάθε ομάδα διαπραγματεύεται κατά μόνας, πλέον, το που θα στεγάζεται τηλεοπτικά. Στο «χορό» αυτό, φυσικά, δεν θα μπορούσε παρά να μετάσχει κι ο Παναθηναϊκός.

Το προηγούμενο διάστημα οι «πράσινοι» βρίσκονταν σε συζητήσεις με τη Nova, με τις δύο πλευρές μάλιστα να συνομιλούν σε καλό κλίμα. Απ’ ότι φαίνεται, όμως, δυναμικά στο κόλπο μπαίνει πια η Cosmote TV!

Συγκεκριμένα από τον Παναθηναϊκό έχουν προχωρήσει αρκετά τις διαπραγματεύσεις με το έτερο μεγάλο συνδρομητικό κανάλι κι αυτή τη στιγμή, η Cosmote TV φαντάζει ως το φαβορί για να «κλείσει» τα εντός έδρας παιχνίδια του «τριφυλλιού», για τα επόμενα 3 χρόνια!

Το πιθανότερο, είναι η συμφωνία των δύο πλευρών να σφραγιστεί με ανακοινώσεις και υπογραφές, αφού πρώτα έχει ξεκαθαριστεί η αδειοδότηση του συλλόγου (και αυτόματα, γίνει γνωστό σε ποια κατηγορία θα παίζουν του χρόνου οι «πράσινοι). Ωστόσο υπάρχει ένα μικρό «παραθυράκι», το deal να επισημοποιηθεί προτού κατασταλάξει η κατάσταση που προαναφέραμε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δυναμικά στο «κόλπο» η Cosmote TV!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.