Η «πράσινη» ΠΑΕ θέλησε να μάθει, με τον πλέον επίσημο τρόπο, το πως πρέπει να πληρώσει τον Γερμανό.

Τον τελευταίο καιρό η διοίκηση του «τριφυλλιού» επιδεικνύει κάποια αντανακλαστικά. Την προηγούμενη εβδομάδα πλήρωσε το 30% της δόσης Οκτωβρίου προς τους ξένους, προ ημερών πλήρωσε το 30% της δόσης Δεκεμβρίου προς όλους τους ποδοσφαιριστές και γενικώς, παρατηρείται μία κινητοποίηση από μεριάς της.

Επόμενο μέτωπο, αυτό των προσφυγών. Στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να βρει μία άκρη με την υπόθεση του Γενς Βέμερ, η ΠΑΕ έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ. Μέσω της οποίας, ρωτούσε για το αν θα πρέπει να πληρωθεί όλο το ποσό στον Γερμανό ή απλά μία δόση, προκειμένου να επιστραφούν στην ομάδα οι 3 βαθμοί που της έχουν αφαιρεθεί. Θυμίζουμε, ότι το χρονικό περιθώριο που έχει ο Παναθηναϊκός, ώστε να δώσει τα χέρια με τον παίκτη, είναι ως τις 20 Απριλίου (σ.σ. 5 μέρες δηλαδή μετά το ματς με τον Ατρόμητο).

Αναλυτικά η «πράσινη» επιστολή προς την ομοσπονδία:

«Επειδή θεωρούμε ότι δεν προβλέπεται από τον Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών και ως εκ τούτου χωρεί ερμηνεία της Εκτελεστικής Σας Επιτροπής, στο ακόλουθο ερώτημα. Σε περίπτωση που μια οφειλή έχει αποφασισθεί να καταβληθεί σε δόσεις επί τη βάσει της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, η ομάδα που δεν έχει καταβάλει μια δόση, γα να αποφύγει την κύρωση της αφαίρεσης των βαθμών ή για να της επιστραφούν οι βαθμοί που έχουν αφαιρεθεί στη βάση του άρθρου 24 του Κ.Ι.Μ.Π., πρέπει να καταβάλλει το ποσό της δόσης που οφείλετο κατά την αίτηση υποβολής της ποινής ή το ποσό της συνολικής οφειλής (και ως εκ τούτου με την μη πληρωμή μίας δόσης, καθίσταται ληξιπρόθεσμο όλο το ποσό)».