ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καρλίτος ξανά σε μήνα-φωτιά

Ο Ιανουάριος περιλαμβάνει σημαντικές αναμετρήσεις και ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τον Καρλίτος

Ο Καρλίτος σε photo από το ματς Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Καρλίτος σε photo από το ματς Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα
Συντάκτης: Κώστας Παπαδόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Καρλίτος: Αποτελεί εσωτερική μεταγραφή της εφετινής σεζόν, επομένως ο Παναθηναϊκός έχει ήδη κερδίσει πολλά στη γραμμή κρούσης.

Με 9 γκολ σε 13 συμμετοχές στη Super League 1, ο 31χρονος Ισπανός φορ έχει σηκώσει στο… πόδι το κοινό στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Παρεμπιπτόντως αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό του: Τα 8 από τα 9 γκολ σημειώθηκαν στις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Συγκεκριμένα, ο Καρλίτος σκόραρε:

Παράλληλα, έχει μοιράσει 2 ασίστ και έχει κερδίσει 1 πέναλτι, όλα στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Κοινώς, μόνο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης συνέβαλε σε εκτελεστικό ή δημιουργικό σκέλος, αναφορικά με τις εκτός έδρας αναμετρήσεις, ενώ υπενθυμίζεται ότι είχε βρει δίχτυα και στο ματς Κυπέλλου του Περιστερίου κόντρα στον Ατρόμητο.

Πρόκειται για έναν παίκτη-βαρόμετρο, ο οποίος στα τελευταία 6 παιχνίδια πρωταθλήματος έχει σημειώσει 1 γκολ, εκείνο απέναντι στον Ατρόμητο. Σκεφτείτε ότι στα πρώτα 6 ματς επιπέδου Super League 1 είχε βάλει 7 γκολ.

Σίγουρα δεν γίνεται να σκοράρει σε κάθε αναμέτρηση, διότι αν συνέβαινε αυτό θα αγωνιζόταν σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Τώρα, όμως, που ο Παναθηναϊκός έχει Άρη εντός, Βόλο εκτός και Ολυμπιακό εντός (εκκρεμεί το εκτός με τον Απόλλωνα), ο Ισπανός θα πρέπει να φωνάξει «παρών».

Τόσο στα παιχνίδια της Λεωφόρου, όσο και σε εκείνα μακριά απ’ αυτή ο Καρλίτος καλείται να φρεσκάρει την επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα, προκειμένου το κλαμπ να εδραιωθεί στην πρώτη τετράδα αλλά και να προχωρήσει στον θεσμό του Κυπέλλου.

Exit mobile version