ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέοι μπελάδες για Παναθηναϊκό από Βέμερ!

Ζητά να γίνει άμεσα η ενεργοποίηση της αφαίρεσης τριών βαθμών
Νέοι μπελάδες για Παναθηναϊκό από Βέμερ!

Δεν θα ησυχάσουν όπως φαίνεται στον Παναθηναϊκό με την υπόθεση Βέμερ. Η πλευρά του Γερμανού αμυντικού, ζητά ξανά την ενεργοποίηση αφαίρεσης τριών βαθμών από το πρωτάθλημα στον σύλλογο του «τριφυλλιού» με την οριστική απόφαση να αναμένεται την επόμενη εβδομάδα.

Από τη στιγμή που δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη με τις οικονομικές εκκρεμότητες των «πρασίνων» με τον Γενς Βέμερ, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ομοσπονδίας επέβαλε -3 βαθμούς, όμως αυτή η ποινή δεν ενεργοποιήθηκε καθώς το πρωτάθλημα έχει διακοπή.

Για να αφαιρεθούν οι βαθμοί, θα πρέπει να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα και σύμφωνα με τον κανονισμό θα επικυρωθεί τρεις ημέρες μετά το πρώτο ματς που θα δώσει ο Παναθηναϊκός, όπως έχει αναφέρει το Sportime.

Από τη στιγμή που ο Βέμερ δεν είχε νέα από την διοίκηση του Παναθηναϊκού, αποφάσισε να προχωρήσει σε νέα αίτηση ενεργοποίησης της ποινής, κάτι που ήδη έχει γίνει γνωστό στο διοικητικό συμβούλιο της Super League, αλλά και στην ΕΠΟ.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να πληρώσει το ποσό των 500.000 ευρώ στον παίκτη, αλλά δεν έδωσε χρήματα, ζητώντας παράλληλα να μειωθεί το ποσό στις 400.000. Αυτό απορρίφθηκε από τη πλευρά του ποδοσφαιριστή που φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να τραβήξει το σχοινί στα άκρα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέοι μπελάδες για Παναθηναϊκό από Βέμερ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.