ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αφιέρωμα της ECA στο κοινωνικό του έργο

Σε δύο πολύ σημαντικές κινήσεις έχει προχωρήσει ο Παναθηναϊκός το τελευταίο χρονικό διάστημα για τους συμπολίτες μας. Η μία ήταν η απόφασή του να δίνει 60 μερίδες φαγητού δωρεάν σε πολίτες του Δήμου Κρωπίας. Η δεύτερη ήταν ότι υιοθετεί για έναν χρόνο τον Ξενώνα Φιλοξενείας Γυναικών Θυμάτων βίας. Η Ένωση Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA) έκανε ειδικό...

Παναθηναϊκός δωρεάν φαγητό
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Σε δύο πολύ σημαντικές κινήσεις έχει προχωρήσει ο Παναθηναϊκός το τελευταίο χρονικό διάστημα για τους συμπολίτες μας. Η μία ήταν η απόφασή του να δίνει 60 μερίδες φαγητού δωρεάν σε πολίτες του Δήμου Κρωπίας. Η δεύτερη ήταν ότι υιοθετεί για έναν χρόνο τον Ξενώνα Φιλοξενείας Γυναικών Θυμάτων βίας.

Η Ένωση Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA) έκανε ειδικό αφιέρωμα στην πρώτη πρωτοβουλία του Παναθηναϊκού. Αυτό τον καιρό αναδεικνύει την κοινωνική δράση των συλλόγων στην εποχή του COVID-19 και επέλεξε μεταξύ άλλων να προβληθεί και αυτή η ενέργεια που κάνει ο Παναθηναϊκός σε καθημερινή βάση.

Υπενθυμίζεται πως όλο αυτό το χρονικό διάστημα οι μάγειρες του «τριφυλλιού» μαγειρεύουν κανονικά. Απλώς αντί να τρώνε τα γεύματα οι παίκτες, 60 μερίδες φαγητού παραδίδονται σε πολίτες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα ούτε για τα απολύτως απαραίτητα.

Exit mobile version