ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Από μέρα σε μέρα πάει του Αντονίτο

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει κλείσει το θέμα του δεύτερου δεξιού μπακ πρακτικά, αλλά τυπικά παραμένει ανοιχτό. Από μέρα σε μέρα πηγαίνει το θέμα του Αντονίτο τον τελευταίο καιρό. Ο Ισπανός ήταν προγραμματισμένο αρχικά να φτάσει στην Αθήνα την Τετάρτη (23/9). Όχι μόνο δεν έγινε, όμως, αυτό, αλλά δεν ταξίδεψε ούτε την Πέμπτη (24/9). Ο...

Παναθηναϊκός Αντονίτο
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει κλείσει το θέμα του δεύτερου δεξιού μπακ πρακτικά, αλλά τυπικά παραμένει ανοιχτό. Από μέρα σε μέρα πηγαίνει το θέμα του Αντονίτο τον τελευταίο καιρό. Ο Ισπανός ήταν προγραμματισμένο αρχικά να φτάσει στην Αθήνα την Τετάρτη (23/9). Όχι μόνο δεν έγινε, όμως, αυτό, αλλά δεν ταξίδεψε ούτε την Πέμπτη (24/9).

Ο λόγος είναι ότι η διαδικασία της συλλογής όλων των εγγράφων που απαιτούνται για να πετάξει από τη Μαδρίτη στην Αθήνα λόγω του κορονοϊού είναι χρονοβόρα. Έτσι ο 32χρονος είναι αναγκασμένος να περιμένει, όπως και ο Παναθηναϊκός. Έως το τέλος της εβδομάδας θεωρητικά θα τα έχει καταφέρει ώστε να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει το διετές συμβόλαιο που θα του προσφερθεί.

 

Exit mobile version