Παναθηναϊκός σήμα

Ο Λευτέρης Αυγενάκης γνωστοποίησε πως την Πέμπτη (7/5) σκοπεύει να πάει στο «Γ. Καλαφάτης» στις 11:30 και κατόπιν να επισκεφτεί και το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ο Παναθηναϊκός με το που ενημερώθηκε για την πρόθεση του υφυπουργού Αθλητισμού, αντέδρασε άμεσα. Στους «πράσινους», άλλωστε, μόνο δημοφιλής δεν είναι. Ό,τι σπείρει, θερίζει ο καθένας… Αυτό,...

Ο Λευτέρης Αυγενάκης γνωστοποίησε πως την Πέμπτη (7/5) σκοπεύει να πάει στο «Γ. Καλαφάτης» στις 11:30 και κατόπιν να επισκεφτεί και το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Παναθηναϊκός με το που ενημερώθηκε για την πρόθεση του υφυπουργού Αθλητισμού, αντέδρασε άμεσα. Στους «πράσινους», άλλωστε, μόνο δημοφιλής δεν είναι. Ό,τι σπείρει, θερίζει ο καθένας…

Αυτό, λοιπόν, που συζητούσαν στο «τριφύλλι» το βράδυ της Τετάρτης (6/5) ήταν ότι «η σοβαρότητα της κατάστασης δεν προσφέρεται για επικοινωνιακή προβολή από τον υφυπουργό. Ας πάει εκεί όπου είναι ευπρόσδεκτος».

Από εκεί και πέρα, από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός αυτό που τονιζόταν ήταν πως η υγειονομική επιτροπή που θα συνοδεύει τον Αυγενάκη είναι όχι απλώς ευπρόσδεκτη, αλλά η παρουσία της κρίνεται απαραίτητη. Αντιλαμβάνονται στο κλαμπ πως η όλη κατάσταση είναι αρκετά σοβαρή και θα πρέπει οι ειδικοί να επιβεβαιώσουν πως όλα γίνονται καλώς και βάσει των οδηγιών που έχουν δοθεί από το κράτος.