ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ή πρωτάθλημα ή τέλος εποχής και αυτό λέει και ο κόσμος

Αδικείται ο Γιοβάνοβιτς;

Παναθηναϊκός: Ή πρωτάθλημα ή τέλος εποχής και αυτό λέει και ο κόσμος
Συντάκτης: Διονύσης Αντωνέλλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Παναθηναϊκός: Ή πρωτάθλημα φέτος ή τέλος εποχής για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και αυτό λέει και ο κόσμος των «πρασίνων».

Έγραψαν 15 χρόνια χωρίς ευρωπαϊκή πρόκριση για τον Παναθηναϊκό, ανήκουστο η αλήθεια για την ελληνική ομάδα που δόξασε όσο λίγες τη χώρα στην Ευρώπη.

Πάνε όμως και 14 χρόνια από τότε που ο Παναθηναϊκός πήρε το τελευταίο του πρωτάθλημα (και μάλιστα νταμπλ). Τεράστιο χρονικό διάστημα για έναν σύλλογο του μεγέθους του Παναθηναϊκού.

Πέρσι ο Ολυμπιακός στέρησε από τον Παναθηναϊκό το πρωτάθλημα, ο οποίος με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο του έχει από τίτλους μόνο ένα κύπελλο.

Παναθηναϊκός: Η πρωτάθλημα ή τέλος εποχής και αυτό λέει και ο κόσμος

Φέτος λοιπόν η γκρίνια των οπαδών είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Καταλογίζουν στον Γιοβάνοβιτς μαλθακή ανάπτυξη της ομάδας με ανούσιο passing game και έλλειψη αποφασιστικότητας σε παιχνίδια τελικούς.

Αδικείται ο Γιοβάνοβιτς από αυτή την κριτική; Μπορεί και ναι, αλλά όταν είσαι προπονητής του Παναθηναϊκού τότε πρέπει να μάθεις να ζεις με την… αδικία.

Κρατήστε το αυτό, απίθανο να συνεχίσει με τον Γιοβάνοβιτς στον πάγκο αν ο Παναθηναϊκός δεν πάρει το πρωτάθλημα. Τουλάχιστον αυτό θέλει ο κόσμος του.

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Αυτό έφταιξε στον Γιοβάνοβιτς!

Παναθηναϊκός: Replay tv για να καταλάβουμε πως έχασε – Πρώτος ο Γιοβάνοβιτς που δεν έχει πάρει «τελικό». Ούτε μικρό, ούτε μεγάλο!

Exit mobile version