ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: «Καρφιά» για Γκεστράνιους από Μολό και Χουάνκαρ

Με τον βαθμό της ισοπαλίας αποχώρησε από την Τούμπα ο Παναθηναϊκός και με σφοδρά παράπονα για τη διαιτησία του Ματίας Γκεστράνιους. Ούτε στα τοπικά δεν γίνεται το λάθος του Φινλανδού με αποτέλεσμα να βγουν πολλοί εκτός εαυτού από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Λάζλο Μπόλονι και Νικόλας Βασιλαράς εξέφρασαν τα παράπονά τους. Εκτός αυτών, όμως, το έκαναν...

Παναθηναϊκός: «Καρφιά» για Γκεστράνιους από Μολό και Χουάνκαρ
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Με τον βαθμό της ισοπαλίας αποχώρησε από την Τούμπα ο Παναθηναϊκός και με σφοδρά παράπονα για τη διαιτησία του Ματίας Γκεστράνιους.

Ούτε στα τοπικά δεν γίνεται το λάθος του Φινλανδού με αποτέλεσμα να βγουν πολλοί εκτός εαυτού από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Λάζλο Μπόλονι και Νικόλας Βασιλαράς εξέφρασαν τα παράπονά τους. Εκτός αυτών, όμως, το έκαναν ποδοσφαιριστές.

Γιοάν Μολό και Χουάνκαρ τοποθετήθηκαν μέσω Instagram. O δεύτερος ούτως ή άλλως έμεινε στην Αθήνα λόγω ενοχλήσεων. Ο Ισπανός αριστερός μπακ έκανε την ακόλουθη ανάρτηση: «Είναι λάθος σου, εντάξει, αλλά μην παίζεις με το μέλλον μας». Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση:

Από την πλευρά του ο Μολό έγραψε το ακόλουθο: «Θα αφήσω την οργή μου. Μη μου λέτε βλακείες, μη μου κάνετε τέτοιες δουλειές. Να είστε έτοιμοι. Είμαι θυμωμένος».

Exit mobile version