ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μηνύματα Παναθηναϊκού σε Έλληνες – Διούδης, ο… gamer (vids)

Δείτε τα videos

Παναθηναϊκός: Τα μηνύματα προς τους Έλληνες (vids)
Συντάκτης: Μάνος Ανδρουλάκης Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Δεν υπάρχει τίποτε άλλο στο λεξιλόγιο των Ελλήνων (και των περισσοτέρων ανθρώπων) από τον κορονοϊό. Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει από το δικό του μετερίζι τη γιγάντια προσπάθεια που γίνεται για την πρόληψη και την τήρηση των μέτρων.

Οι «πράσινοι», όπως και όλες οι ομάδες, έχουν αφήσει το χορτάρι, έχουν κρεμάσει τις φανέλες και έχουν βγάλει τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια.

Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις

Με εκατοντάδες χιλιάδες followers, ο Παναθηναϊκός και οι άσοι του προσπαθούν να στηρίξουν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο την προσπάθεια του Εθνικού Συστήματος Υγείας, της Κυβέρνησης και όλων όσοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την ομαλή εξάπλωση του ιού.

Την Τρίτη (17/3), ήταν η ώρα να σταλούν διαδικτυακά μηνύματα από ορισμένους παίκτες της ομάδας για την πιστή εφαρμογή του «Μένουμε Σπίτι».

«Δίνουμε όλοι ένα πολύ δύσκολο αγώνα. Θα κερδίσουμε, όμως, με πειθαρχία και μυαλό. Μένουμε σπίτι!», τόνισε ο αρχηγός Δημήτρης Κουρμπέλης.

Ο Σωκράτης Διούδης, από την πλευρά του, υπέβαλε μία πρόταση για να περάσει πιο ευχάριστα η ώρα στο σπίτι: «Απανταχού gamers καλησπέρα! Επιτέλους συνέβη αυτό που όλοι περιμέναμε. Άπλετος χρόνος για να μείνουμε σπίτι. Χαρείτε τον με την ψυχή σας».

«Γεια σας παιδιά, ελπίζω όλοι να είναι καλά. Έχουμε μία μεγάλη μάχη να νικήσουμε, οπότε να προσέχετε και να μένετε σπίτι», συμβούλευσε ο βενιαμίν Χουάν Χοσέ Περέα.

Ο Καρλίτος, από την πλευρά του, δεν έχει αγωνιστεί ακόμη σε επίσημο ματς με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο αυτό δεν έχει σημασία.

«Γεια σας, είμαι ο Καρλίτος, παίκτης του Παναθηναϊκού. Θέλω να πω σε όλους τους φιλάθλους ότι πρέπει να ακολουθήσουμε τις οδηγίες και να παλέψουμε όλοι μαζί απέναντι στον κορονοϊό. Μείνετε σπίτι!» ήταν το μήνυμα του Ισπανού επιθετικού.

Παναθηναϊκός: Προφανώς τα μηνύματα θα συνεχιστούν όλες τις επόμενες ημέρες, οι οποίες αναμένονται πολύ πιο δύσκολες για όλους. Κι όταν πια η ανθρωπότητα ισορροπήσει αυτή τη δραματική κατάσταση, τότε οι άσοι όλων των ομάδων θα στέλνουν μηνύματα με μότο «όλοι ξανά στα γήπεδα».

Exit mobile version