ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στην τελική ευθεία του Λούντκβιστ – Δανεισμός με οψιόν!

Ο Παναθηναϊκός τρέχει για να κλείσει το θέμα του Ραμόν Λούντκβιστ

Παναθηναϊκός: Στην τελική ευθεία του Λούντκβιστ - Δανεισμός με οψιόν!
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Παναθηναϊκός έχει καθυστερήσει σημαντικά στις μεταγραφές του και πατάει γκάζι για να κάνει δικό του τον Ραμόν Λούντκβιστ.

Τις τελευταίες μέρες ο Σουηδός χαφ έχει κερδίσει αρκετούς πόντους. Μία άλλη περίπτωση που έπαιζε δυνατά, δεν θα προχωρήσει και έτσι τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Λούντκβιστ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

Πληροφορίες από την Ολλανδία αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός έχει μπει στην τελική ευθεία για να κάνει δικό του τον ποδοσφαιριστή της Χρόνινχεν.

Ο 24χρονος έχει συμβόλαιο με την ολλανδική ομάδα έως το καλοκαίρι του 2023 και αυτό σημαίνει πως το ενδεχόμενο δανεισμού του είναι εφικτό. Οι «πράσινοι» σε πρώτη φάση αυτό θέλουν, να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού και να μπει μία οψιόν αγοράς. Το κατά πόσο εκείνη στη συνέχεια θα ενεργοποιηθεί, είναι άλλο θέμα και θα έχει να κάνει και με το πόσο υψηλή είναι.

Τέλος, τη σεζόν που μας πέρασε είχε στην Ολλανδία 26 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο με τρία γκολ και δύο ασίστ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αϊντχόφεν και Μπρέντα.

 

Διαβάστε ακόμη: 

Σαλαμίνα: Σκότωσε γάτα με σκουπόξυλο

Φωτιές: Οι περιοχές υψηλού κινδύνου για πυρκαγιά το Σάββατο (21/8)

Λίβερπουλ – Μπέρνλι 2-0: «Καθάρισε» με ασίστ Τσιμίκα

 


Exit mobile version