Παναθηναϊκός

Εστάλη ένα μήνυμα προς τις αθλητικές αρχές του τόπου

Παναθηναϊκός: Ούτε ζωγραφιστό δεν θέλουν να βλέπουν τον Γιάννη Αλαφούζο αρκετοί υποστηρικτές του συλλόγου, ωστόσο η ωμή αλήθεια λέει ότι εσχάτως έχει κάνει αρκετές κινήσεις προς τη σωστή κατεύθυνση.

Οι αλλεπάλληλες ΑΜΚ και οι συμφωνίες (τηλεοπτικό, ένδυση κ.τ.λ.) έχουν εκμηδενίσει σχεδόν το χρέος της ομάδας, ενώ κάποιες σποραδικές εφετινές επιτυχίες πιθανώς να σηματοδοτούν ένα νέο αγωνιστικό ξεκίνημα με το βλέμμα ψηλά.

Στο επικοινωνιακό σκέλος, ο Παναθηναϊκός έχει επιλέξει να κρατήσει χαμηλό προφίλ, προσβλέποντας πάντως σε ένα πιο «καθαρό» ποδόσφαιρο.

Την Πέμπτη (7/5), πάντως, εστάλη ένα μήνυμα προς τις αθλητικές αρχές του τόπου. Ο Λευτέρης Αυγενάκης δεν μετέβη στο προπονητικό κέντρο του «τριφυλλιού» (όπως και σε εκείνο της ΑΕΚ).

«Η υγειονομική επιτροπή που θα συνοδεύσει τον υφυπουργό είναι όχι απλώς ευπρόσδεκτη αλλά η παρουσία της κρίνεται απαραίτητη. Αντίθετα η σοβαρότητα της κατάστασης δεν προσφέρεται για επικοινωνιακή προβολή από τον υφυπουργό. Ας πάει εκεί όπου είναι ευπρόσδεκτος» ανέφεραν την Τετάρτη οι «πράσινοι» και τελικά εισακούστηκαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παναθηναϊκός: Οι τελευταίες ειδήσεις

Πάνε χρόνια από τότε που ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να δείξει τα… δόντια του. Κάποιοι θα συνδέσουν το γεγονός με την πολιτική, όμως αυτό θα φανεί στο μέλλον. Προς το παρόν θα πρέπει να κρατηθεί η στάση της διοίκησης.

Ο σύλλογος αποτελεί έναν «κοιμώμενο» γίγαντα επί σειρά ετών. Έπειτα από τόσα δεινά σε όλους τους τομείς, δείχνει επιτέλους ότι βαδίζει σε σωστά μονοπάτια. Ακόμα και ο τρόπος διαχείρισης των social media (σ.σ. το Sportime είχε αναφερθεί αναλυτικά στο φύλλο της 4ης Απριλίου) μαρτυρά εκσυγχρονισμό.

Προφανώς, ο καθρέφτης όλων των προσπαθειών που γίνονται διοικητικά, επικοινωνιακά, μεταγραφικά κ.ο.κ. είναι το χορτάρι και η αγωνιστική απόδοση του κλαμπ. Μέχρι να ολοκληρωθεί αυτή η… καταραμένη σεζόν και αναδειχθεί το σύμβολο του πρόσημου, ο Παναθηναϊκός πορεύεται ορθά.

Αντί επιλόγου, ο κόσμος θα πρέπει επιτέλους να κρίνει με γνώμονα το παρόν και όχι τι έγινε ούτε σε ένδοξες εποχές ούτε στο κοντινό παρελθόν που ήταν κατάμαυρο…