Παναθηναϊκός: Το ποστάρισμα για τους τερματοφύλακες και τα δεδομένα

Ένα ποστάρισμα έκανε ο Παναθηναϊκός στα social media για να δείξει πώς δουλεύουν οι τερματοφύλακες και τι ασκήσεις κάνουν υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μουντάκη

Ένα ποστάρισμα έκανε ο Παναθηναϊκός στα social media για να δείξει πώς δουλεύουν οι τερματοφύλακες και τι ασκήσεις κάνουν υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μουντάκη.

Ο Παναθηναϊκός για άλλη μία χρονιά θα πάει με αμιγώς ελληνική τριάδα στη θέση του τερματοφύλακα. Σωκράτης Διούδης, Βασίλης Ξενόπουλος και Νίκος Χριστογεώργος αναμένεται να είναι οι τριπλέτα. Ο τελευταίος, μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να κατεβαίνει στη Β’ ομάδα για να αγωνίζεται σε μόνιμη βάση και να έχει ρυθμό.

Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν για τη θέση του τερματοφύλακα. Κάποιοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν θέμα από μόνοι τους. Ο κατά κοινή ομολογία καλύτερος «πράσινος» ποδοσφαιριστής Διούδης δέχτηκε ανεξήγητη κριτική και υπήρξε μία τάση να αμφισβητηθεί. Η προετοιμασία ξεκίνησε και προς το παρόν δεν προκύπτει πως εκεί θα αποκτηθεί ποδοσφαιριστής παρά μόνο εάν πουληθεί ο Έλληνας διεθνής κίπερ.

Όσο για το ποστάρισμα της ΠΑΕ στα social media, ανέφερε πως »οι τερματοφύλακες ακούν προσεκτικά», ενώ στη συνέχεια τάγκαρε τον Γιώργο Μουντάκη, τον προπονητή τερματοφυλάκων.

Διαβάστε επίσης

Νέα πρόταση και κοντά σε συμφωνία με τον Απόλλωνα Σμύρνης o Παμλίδης!

Κορονοϊός: Έρχεται 4ο κύμα της πανδημίας μέσα στον Ιούλιο – Νέες απαγορεύσεις στα σκαριά

MasterChef: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ξεσπάει κατά της κυβέρνησης και τα μέτρα κατά των ανεμβολίαστων