ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ρυθμίζει όλες τις λεπτομέρειες ο Πιτ Πιεμπονγκσάντ

Ο γιος του Παϊρόζ συντονίζει από την Αθήνα όλες τις διαδικασίες, ενόψει της αλλαγής ιδιοκτησίας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Ρυθμίζει όλες τις λεπτομέρειες ο Πιτ Πιεμπονγκσάντ

Το Sportime σας έχει ενημερώσει, εγκαίρως, για την παρουσία του Πιτ Πιεμπονγκσάντ στην Ελλάδα.

Ο γιος του Παϊρόζ βρίσκεται για τρίτο σερί Σαββατοκύριακο στην Αθήνα και τρέχει με γοργούς ρυθμούς, τις διαδικασίες για την αλλαγή ιδιοκτησίας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Πιτ διαμένει σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας κι έχει αναλάβει το ρόλο του συντονιστή των εξελίξεων. Όλες οι λεπτομέρειες θα διευθετηθούν από εκείνον, μέχρι την άφιξη του πατέρα του στην Ελλάδα.

Ο Παϊρόζ αναμένεται στη χώρα μας περί τα τέλη της εβδομάδας και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται αυτοπροσώπως στη Γενική Συνέλευση της Παρασκευής (6/7). Εφόσον, φυσικά, εξασφαλίσει από τον Γιάννη Αλαφούζο την απαραίτητη εξουσιοδότηση. Όσο οι μέρους περνούν, τόσο η επίτευξη του deal έρχεται όλο και πιο κοντά.

Να σημειωθεί ότι ο Πιτ Πιεμπονγκσάντ έχει αρχίσει ν’ ασχολείται και με πιο εξειδικευμένα ζητήματα, που θ’ απασχολήσουν κυρίως αφού ο Παϊρόζ αναλάβει τα ηνία. Για παράδειγμα ο Πιτ ενημερώνεται επί των οικονομικών θεμάτων, θέλοντας να μάθει πόσα περίπου χρήματα απαιτούνται για την κάλυψη των άμεσων υποχρεώσεων του συλλόγου. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι η συζήτηση έχει πάει και στα μεταγραφικά! Η δράση του Πιτ Πιεμπονγκσάντ το τελευταίο διάστημα, συνολικά, επιβεβαιώνει πως στην επόμενη μέρα ο ρόλος του στον Παναθηναϊκό θα είναι ιδιαίτερα σημαντικός.

Πάει στο «Γ. Καλαφάτης» ο Δώνης!

Μιλάει με Νταμπίζα ο Κουλιμπαλί

Μικροπρόβλημα με Τζανδάρη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρυθμίζει όλες τις λεπτομέρειες ο Πιτ Πιεμπονγκσάντ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.