Συλαϊδόπουλος: Παραχώρησε δηλώσεις στη NOVA εν όψει του εκτός έδρας ματς με τον Άρη για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε στη NOVA για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που κλείνει τη φετινή σεζόν.

Συλαϊδόπουλος: Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε στη NOVA για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που κλείνει τη φετινή σεζόν.

«Είμαστε όλοι αρκετά ώριμοι για να αναγνωρίσουμε τον βαθμό της δυσκολίας του παιχνιδιού, και αναγνωρίζουμε επίσης τη δυσκολία όσον αφορά τη χρονική περίοδο και το μικρό χρονικό διάστημα που έχουμε για να δουλέψουμε.

Εμείς θα επικεντρωθούμε κυρίως στη δική μας εμφάνιση και νομίζω ότι αυτό είναι και το κλειδί σε όλη τη λειτουργία της ομάδας, ο τρόπος που θα λειτουργήσουμε και θα εμφανιστούμε εμείς.

Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό, είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να είμαστε όπως τα τελευταία 20-25 λεπτά στον Άρη που μείναμε με δέκα παίκτες αλλά δείξαμε αυτοπεποίθηση και ότι είμαστε μία ομάδα που ήθελε να κρατήσει την μπάλα παρ’ όλες τις δυσκολίες και δεν κλειστήκαμε σε καμία περίπτωση στην άμυνά μας.

Αυτός θα πρέπει να είναι ο οδηγός μας, το τελευταίο 20λεπτο στον Άρη, με όλη τη δύσκολη κατάσταση που βιώσαμε με την κόκκινη και τις αναγκαστικές αλλαγές, τα παιδιά έδειξαν αυτοπεποίθηση και προσπάθησαν να κάνουν το καλύτερο κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες», είπε αρχικά ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος για το τελευταίο ματς της Super League 1.

Για τις απουσίες τόνισε: Θα περιμένουμε την επόμενη μέρα, χάσαμε κάποιους σημαντικούς παίκτες αλλά επιστρέφουν και σημαντικοί παίκτες, θα το αξιολογήσουμε την αυριανή ημέρα. Προβλήματα είναι ο Σένκενφελντ και ο Πούγγουρας, άλλα παιδιά θα αξιολογηθούν μέχρι αύριο.

Όμως ξαναλέω ότι για μας δεν έχει σημασία το ποιος θα αγωνιστεί αλλά ξεκάθαρα το πώς θα αγωνιστούμε ως τρόπος παιχνιδιού και προσέγγιση του παιχνιδιού απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο».

Τέλος ρωτήθηκε πού θα κριθεί το ματς και απάντησε το εξής: «Όταν μιλάμε για ένα παιχνίδι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού είναι ένα ματς με πολλές ιδιαιτερότητες. Δεν είναι μόνο ένα σημείο αυτό που θα κρίνει το παιχνίδι.

Αυτός που το θέλει περισσότερο και αυτός που θα δείξει από την αρχή τη διάθεση να μπει πιο δυνατά στις φάσεις, να έχει το πάθος και τη δίψα για τη νίκη, είναι ένα μεγάλο αβαντάζ για την εκάστοτε ομάδα.

Όμως έχει πάρα πολλές ιδιαιτερότητες ένα τέτοιο ματς, μπορεί να κριθεί και στο τελευταίο λεπτό κι εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε και να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας».