ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θέμα και στη Γαλλία το ενδιαφέρον Πιεμπονγκσάντ! (pic)

Το όνομα του Παϊρόζ είναι γνωστό παγκοσμίως κι η εμπλοκή του στον Παναθηναϊκό, κάνει το «τριφύλλι» θέμα σε χώρες του εξωτερικού.
Θέμα και στη Γαλλία το ενδιαφέρον Πιεμπονγκσάντ! (pic)

Το ότι ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ είναι μία προσωπικότητα με κύρος και διεθνώς αναγνωρισμένη, είναι κάτι που το Sportime.gr είχε επισημάνει εξ’ αρχής.

«Ταϊλανδός δισεκατομμυριούχος αγοράζει κορυφαίο ελληνικό κλαμπ» (pic)

Χθες, η επίσκεψη του Ταϊλανδού επιχειρηματία στην Αθήνα έγινε θέμα σε ιστοσελίδα των Φιλιππίνων. Αυτή τη φορά, όμως, ήταν η σειρά των Γάλλων ν’ ασχοληθούν με την επικείμενη διαδοχή στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Συγκεκριμένα η έγκυρη γαλλική ιστοσελίδα «lesechos.fr», έγραψε για την αρχική συμφωνία Πιεμπονγκσάντ-Αλαφούζου, αναφέροντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας, Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, είναι έτοιμος να γίνει ο κύριος μέτοχος του Παναθηναϊκού, ενός ελληνικού συλλόγου με μεγάλο κύρος, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Αν η πώληση ολοκληρωθεί, ο Παναθηναϊκός θα γίνει η πρώτη επαγγελματική ομάδα στη χώρα, που θα περάσει στα χέρια ενός ξένου γκρουπ επενδυτών, της Pan Asia Investments…»

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.