Ο λόγος της παρουσίας του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού στο Καλλιθέα-Κισσαμικός.

Το παιχνίδι Καλλιθέα-Κισσαμικός (σ.σ. 0-3 το τελικό σκορ) παρακολούθησε το απόγευμα της Δευτέρας (28/5) ο Νίκος Νταμπίζας, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Football League.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού βρέθηκε στις εξέδρες του «Ελ Πάσο», προκειμένου να δει από κοντά τους Θοδωρή Μίγγο (φωτό) και Κωνσταντίνο Βαλμά, οι οποίοι αγωνίζονται ως δανεικοί από το «τριφύλλι» στην ομάδα της Καλλιθέας. Ο δεύτερος, ωστόσο, δεν πήρε τελικά χρόνο συμμετοχής.

Μετά από μία ολόκληρη σεζόν, κατά την οποία κανείς από το «πράσινο» στρατόπεδο δεν ενδιαφερόταν για την πρόοδο των δανεικών ποδοσφαιριστών του συλλόγου, ο Νταμπίζας έπραξε το ορθό κι αυτονόητο, τσεκάροντας τα δύο «πράσινα» ταλέντα.

Συνολικά φέτος ο Μίγγος έκανε μία γεμάτη σεζόν με την Καλλιθέα, καταγράφοντας 29 συμμετοχές και 1 ασίστ. Από την άλλη, ο Βαλμάς αγωνίστηκε μόλις 6 φορές. Αμφότεροι θα επιστρέψουν το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό και μάλιστα, όσον αφορά τον Μίγγο, δεν αποκλείεται να υπολογίζεται, κανονικά, ως λύση για τη μεσαία γραμμή από τον Γιώργο Δώνη.