ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ο Πανιώνιος οφείλει 700.000 ευρώ σε κατασκευαστική εταιρεία!

Η διοίκηση του ερασιτέχνη δεν έχει εξοφλήσει την τεχνική εταιρεία ΤΡΙΚΑΤ Α.Ε.Κ.Τ.Ε, του ομίλου Γαντζούλα, η οποία διεκδικεί να επιτραπεί η κατάσχεση του σήματος της ομάδας της Νέας Σμύρνης ή, τη συνδιαχείριση του σήματος
Ο Πανιώνιος οφείλει 700.000 ευρώ σε κατασκευαστική εταιρεία!

Πρόβλημα και μάλιστα ύψιστου βαθμού για τον Πανιώνιο. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Thessaliaeconomy.gr», θεσσαλική εταιρεία ζητάει 700.000 ευρώ από τον σύλλογο της Νέας Σμύρνης για κατασκευή έργου στο γήπεδο, διότι ποτέ ο ερασιτέχνης δεν κατέβαλε τα οφειλόμενα. Μάλιστα γίνεται λόγος για κατάσχεση του σήματος του συλλόγου ή, ακόμα και συνδιαχείρισή του.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Λεφτά από τα Ολυμπιακά έργα της Αθήνας προσπαθούν… δεκαπέντε χρόνια μετά, να μαζέψουν οι κατασκευαστικές εταιρείες της οικογένειας Γαντζούλα, από τα Τρίκαλα, καθώς κάποιοι πελάτες δεν τους έχουν εξοφλήσει ακόμα.

Μία τέτοια περίπτωση είναι ο ερασιτέχνης Πανιώνιος, ο οποίος οφείλει στην τεχνική εταιρεία ΤΡΙΚΑΤ Α.Ε.Κ.Τ.Ε, του ομίλου Γαντζούλα, ποσό ύψους 700.000 ευρώ.

Η εταιρεία μη έχοντας άλλη επιλογή, μετά και από τις συνεχείς αθετήσεις των συμφωνιών για εξόφληση των οφειλομένων τα οποία προέρχονται από την κατασκευή έργου στη Νέα Σμύρνη, προσέφυγε στα δικαστήρια ζητώντας την κατάσχεση του σήματος του Πανιωνίου σε μια προσπάθεια να πείσει τον σύλλογο να καταβάλει τα χρήματα που της οφείλει.

Μάλιστα οι νομικοί της Θεσσαλικής επιχείρησης διευκρίνισαν ότι ακόμα και αν δεν γίνει δεκτό το αίτημα για κατάσχεση σήματος, η εταιρεία δέχεται να συμμετάσχει σε μια συμφωνία συνδιαχείρισης του εμπορικού σήματος μαζί με τον Πανιώνιο.

Η υπόθεση συζητήθηκε στο Ειρηνοδικείο Καλλιθέας την περασμένη Παρασκευή, παρουσία εκπροσώπων της ΤΡΙΚΑΤ Α.Ε.Κ.Τ.Ε και εκπροσώπων της ΠΑΕ Πανιώνιος της ΚΑΕ Πανιώνιος, αλλά και του Πανιώνιου ΓΣΣ (Ερασιτέχνης Πανιώνιος).

Από την πλευρά της η ΤΡΙΚΑΤ, είναι ήδη εξοπλισμένη με δικαστική απόφαση που της δίνει τη δυνατότητα αναγκαστικής εκτέλεσης για την οφειλή. Με βάση αυτό, η εταιρεία διεκδικεί να επιτραπεί η κατάσχεση του σήματος της ομάδας της Νέας Σμύρνης ή, αν αυτό δεν γίνει δεκτό από το δικαστήριο, τη συνδιαχείριση του σήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο η ΠΑΕ, όσο και η ΚΑΕ Πανιώνιος χρησιμοποιούν το σήμα του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, η χρήση του οποίου τους έχει παραχωρηθεί, όπως προβλέπεται από τον αθλητικό νόμο.

Στο δικαστήριο εκπροσωπήθηκε και η δημοτική αρχή της Νέας Σμύρνης, αναγνωρίζοντας την οφειλή, αλλά παρεμβαίνοντας υπέρ της ομαδας με το επιχείρημα της “συναισθηματικής σχέσης” των κατοίκων της πόλης με τον σύλλογο.

Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί εντός των επόμενων εβδομάδων».

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.