ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καραπαπάς: «Ομιλία σε 20 άτομα και 200 αστυνομικούς»

Ανω κάτω έγινε το κέντρο του Πειραιά, αναφορικά με τις συγκρούσεις των ΜΑΤ με τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Η ειρηνική πορεία των περίπου 500 οπαδών των «ερυθρολεύκων», λίγα μέτρα έξω απο το ξενοδοχείο «Θεοξένια», όπου μιλάει ο Υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, μετατράπηκε σε επεισόδια με τα ΜΑΤ. Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς,...
Καραπαπάς: «Ομιλία σε 20 άτομα και 200 αστυνομικούς»

Ανω κάτω έγινε το κέντρο του Πειραιά, αναφορικά με τις συγκρούσεις των ΜΑΤ με τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Η ειρηνική πορεία των περίπου 500 οπαδών των «ερυθρολεύκων», λίγα μέτρα έξω απο το ξενοδοχείο «Θεοξένια», όπου μιλάει ο Υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, μετατράπηκε σε επεισόδια με τα ΜΑΤ.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο, μέσω του προφίλ του στο Facebok: «Στην Θεσσαλονίκη δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις πολιτικών για να μην προκληθούν οι πολίτες. Στον Πειραιά δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις πολιτών για να μην προκληθεί ο Τσακαλώτος και ο ΣΥΡΙΖΑ. Μέρα όνειδος. Ομιλία σε 20 άτομα και 200 αστυνομικούς! Ομιλία που θυμίζει 1967-1973…»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καραπαπάς: «Ομιλία σε 20 άτομα και 200 αστυνομικούς»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!