ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Ο Μπαξεβάνος διετίας και η αποχώρηση

Ο δανεισμός του 20χρονου αμυντικού φέρνει εξελίξεις

Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Έτοιμος να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη είναι ο Νίκος Μπαξεβάνος. Ο Πανιώνιος αναμένεται να τον κάνει δικό του για την επόμενη διετία.

Ο 20χρονος αμυντικός αγωνίζεται στην Primavera της Λάτσιο και εκεί βρίσκεται από τον Σεπτέμβριο του 2016. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Άρη, πήγε στην ιταλική ομάδα και τώρα ήρθε η στιγμή να αποκτήσει παραστάσεις σε επίπεδο πρώτης ομάδας.

Αυτό του προσφέρει ο Πανιώνιος. Η συμφωνία με τη Λάτσιο είναι για δανεισμό διετούς διάρκειας και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες. Μόλις ρυθμιστούν και αυτές, ο Μπαξεβάνος θα υπογράψει. Πρόκειται για αριστεροπόδαρο στόπερ, κάτι που έψαχναν στη Νέα Σμύρνη. Ο μοναδικός μέχρι τώρα ήταν ο Σεμπάστιαν Χρούσιελ, ο οποίος όμως θεωρείται απλά ένα στοίχημα αυτή τη στιγμή.

Μόλις ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή, ο Πανιώνιος θα έχει έξι στόπερ. Ντομίνγκες, Δημήτρης Σταυρόπουλος και Στέφανος Ευαγγέλου θεωρούνται σίγουροι, όπως φυσικά και ο Μπαξεβάνος που θα έχει μόλις αποκτηθεί. Δεν ισχύει το ίδιο για τους Αντόνιο Μίκο και Χρούσιελ. Τουλάχιστον ο ένας εκ των δύο νεαρών, αναμένεται να αποχωρήσει (πιθανότατα ως δανεικός).

Πρώτα θα τελειώσει η μεταγραφή του Μπαξεβάνου, όμως, και στη συνέχεια θα παρθεί η οποιαδήποτε απόφαση. Σε αυτό ρόλο θα παίξει και τα όσα θα δείξουν οι δύο προαναφερθέντες στις επόμενες προπονήσεις.

Exit mobile version