ΠΑΟΚ: «Ν’ ανέβει ο Ηρακλής, αν είναι να σωθεί ο Παναθηναϊκός»

Σχετικά με το θέμα υποβιβασμού ή όχι ομάδων που δεν παίρνουν άδεια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τονίζει πως για τον ίδιο λόγο που κινδυνεύει τώρα ο Παναθηναϊκός είχε υποβιβαστεί πέρυσι ο Ηρακλής. Στον Δικέφαλο αναφέρουν πως η ιδέα να αλλάξει η ποινή είναι πολύ καλή αφού ο υποβιβασμός είναι βαριά τιμωρία. Ο Παναθηναϊκός είναι ιστορικό σωματείο...

Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Σχετικά με το θέμα υποβιβασμού ή όχι ομάδων που δεν παίρνουν άδεια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τονίζει πως για τον ίδιο λόγο που κινδυνεύει τώρα ο Παναθηναϊκός είχε υποβιβαστεί πέρυσι ο Ηρακλής.

Στον Δικέφαλο αναφέρουν πως η ιδέα να αλλάξει η ποινή είναι πολύ καλή αφού ο υποβιβασμός είναι βαριά τιμωρία. Ο Παναθηναϊκός είναι ιστορικό σωματείο και η θέση του είναι στην 1η κατηγορία.

Από κει και πέρα όμως όταν πέρυσι έχει υποβιβαστεί ένα ιστορικό σωματείο όπως ο Ηρακλής για τον ίδιο λόγο είναι άδικο να μείνει ο ΠΑΟ. Αν μπορούσε να βρεθεί λύση να είναι και ο Ηρακλής στην 1η κατηγορία ο ΠΑΟΚ θα ήταν υπέρ.

Αλλά υπό αυτές τις συνθήκες στην ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι κατά της αλλαγής της πρότασης ενώ και το σημείο που έρχεται η πρόταση είναι ακατάλληλη, καθώς μπορούν να ψηφίσουν τώρα για το 2019-2020.

Exit mobile version