ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Ωραίοι οι νέοι, αυτός δεν «τσουλάει» – Ακόμα και ο Μπότο το βλέπει!

Οι νεαροί παίκτες του ΠΑΟΚ βγάζουν θετικά δείγματα. Υπάρχει όμως ένας που προβληματίζει. Ακόμα και τον Ζοσέ Μπότο.

ΠΑΟΚ: Ωραίοι οι νέοι, αυτός δεν «τσουλάει» - Ακόμα και ο Μπότο το βλέπει!
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Πολλά έχει δει ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις πρώτες μέρες προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, με ένα συγκεκριμένο να προβληματίζει τόσο τον ίδιο, αλλά και τον Ζοσέ Μπότο.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ντόμινικ Κοτάρσκι is coming. Τιάγκο Ντάντας, «δαντελένιος». Γιάννης Κάργας, τίμιος! Ράφα Σοάρες, (δείχνει) κανονικός.

Νικολάς Κουαλιάτα, δραστήριος και έχει ήδη αρχίζει να ξεχωρίζει στο μυαλό του Ρουμάνου τεχνικού με την ποιότητα του!

Ιβάν Νάσμπεργκ στον δρόμο. Εν τάχει, το ραπόρτο μέσα από την καθημερινότητα των νιόφερτων του ΠΑΟΚ. Την ώρα που έχει ήδη δοθεί εντολή και για την απόκτηση εντός κεντρικού αμυντικού που θα κάνει τη διαφορά.

Εκείνος, όμως, όπως αναφέρει το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια» που ΔΕΝ λέει να «ξεκολλήσει» από την προβληματική του συμπεριφορά είναι ο Φιλίπε Σοάρες. Ο λεγάμενος που κόστισε ένα σκασμό λεφτά (σ.σ.: 2,5 μύρια) πριν έξι μήνες και ακόμη δεν έχει «κουμπώσει» με τα θέλω του Ραζβάν Λουτσέσκου, τα demands του «Δικεφάλου».

Πέραν του αγωνιστικού σκέλους, ο 23χρονος επιτελικός χαφ και εν μέσω προετοιμασίας βγάζει attitude σε σημείο που ήδη ο Ζοζέ Μπότο να αισθάνεται άβολα για την επιλογή του. Το be continued…

Exit mobile version