ΠΑΟΚ

Άκπομ: «Παίρνουμε ψυχολογία από τέτοια ματς, είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και φαίνεται»

Ο σκόρερ του μοναδικού γκολ της φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, Τσούμπα Άκπομ, μίλησε για την κατάσταση του Δικεφάλου και το γεγονός πως τέτοιες νίκες βοηθούν στην ψυχολογία της ομάδας. Αναλυτικά τα όσα είπε: Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα: «Αισθάνομαι πολύ καλά και η ομάδα δείχνει ότι είναι καλά, επιστρέψαμε...

Τσούμπα Άκπομ ΠΑΟΚ
Συντάκτης: Μάριος Σταμπουλής Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο σκόρερ του μοναδικού γκολ της φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, Τσούμπα Άκπομ, μίλησε για την κατάσταση του Δικεφάλου και το γεγονός πως τέτοιες νίκες βοηθούν στην ψυχολογία της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα: «Αισθάνομαι πολύ καλά και η ομάδα δείχνει ότι είναι καλά, επιστρέψαμε από την προετοιμασία σε καλή κατάσταση, φάνηκε αυτό πιστεύω, ήρθε και το παιχνίδι με τη Μπεσίκτας και όλα αυτά τα παιχνίδια βοηθούν στην καλή ψυχολογία μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 0-1: Πιο ουσιαστικός

Για το τακτικό κομμάτι: «Πάντα ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στο γήπεδο από πλευράς τακτικής, απλά είναι καλό που τα επαναλαμβάνει ο προπονητής, αλλά πάντα ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε πριν ξεκινήσει το κάθε παιχνίδι».

Exit mobile version