ΠΑΟΚ

Ας μην αποκλείσουμε το να επιστρέψει ο Σιώπης στα μέρη μας – Το οικογενειακό status και ο ΠΑΟΚ

Μετά από τρία χρόνια στην Τουρκία, ο Μανώλης Σιώπης έχε ρίξει δίχτυα για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Μετά από τρία χρόνια στην Τουρκία, ο Μανώλης Σιώπης έχε ρίξει δίχτυα για να επιστρέψει στην Ελλάδα. Τα δεδομένα που υπάρχουν για τον ΠΑΟΚ.
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΠΑΟΚ: Δεν θα είναι εύκολο να επιστρέψει ο Σιώπης ξανά στα μέρη μας. Το Sportime ανέλυσε προ ημερών τα δεδομένα για τον Σιώπη και τον δικέφαλο , αλλά πλέον δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ένα τέτοιο σενάριο. Αιτία; Το οικογενειακό status.

Μανώλης Σιώπης. Το ελληνικό απόλυτο ποδοσφαιρικό overvalue. Ο παίκτης που ποτέ δεν «έψησε» τον Ολυμπιακό πλέον με σχεδόν 7 κατοστάρικα ετησίως βασικό «γρανάζι» τόσο στην πρωταθλήτρια Τουρκίας, Τραμπζονσπόρ όσο και στην Εθνική Ελλάδας.

Ας μην αποκλείσουμε το να επιστρέψει ο Σιώπης στα μέρη μας – Το οικογενειακό status και ο ΠΑΟΚ

Το όνομά του, εσχάτως, ενεπλάκη με τον ΠΑΟΚ. Η πηγή πληροφόρησης από την γείτονα χώρα. Τα νούμερα 3 μύρια transfer fee βγάζουν τρομερή απόσταση από την πραγματικότητα, αλλά ο «Μανωλιός» είναι στο Top3 της short list του «Δικεφάλου».

Και ο Σιώπης για οικογενειακούς λόγους (σ.σ.: παιδί 3 ετών, η σύζυγός του έγκυος στο δεύτερο) μετά από μία 4ετία –και αντίστοιχη καβάντζα- στην ξενιτιά δεν αναιρεί το σενάριο του επαναπατρισμού.

To be continued, κύριοι…   

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 2 και 3 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Αξίζει να διαβάσεις

XRAY Room: Tο πρόβλημα της ΑΕΚ στον SportFM, ο θεσμικός ρόλος της Λίνας Σουλούκου στη Ρόμα που δεν θα ακουμπάει ποδοσφαιρικά χαλάνε φιλίες στα play out!

Exit mobile version