ΠΑΟΚ

Έχει θέμα στην άμυνα ο ΠΑΟΚ – Τι θα κάνει με Ίνγκασον, Κουλιεράκη και Μιχαηλίδη!

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βρει λύση για τα αμυντικά του προβλήματα που ετοιμάζονται να μεγαλώσουν.

Έχει θέμα στην άμυνα ο ΠΑΟΚ – Τι θα κάνει με Ίνγκασον, Κουλιεράκη και Μιχαηλίδη!
Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Μπορεί να βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού, ωστόσο ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάνει κάποια μεταγραφική κίνηση και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει σίγουρα πολλά στο κεφάλι του.

Ο Δικέφαλος του Βορρά πρέπει να κάνει αρκετές προσθήκες για να παραταχθεί ακόμα πιο ανταγωνιστικός στη Super League 1 της επόμενης περιόδου.

Η πρώτη του κίνηση όπως όλα δείχνουν αναμένεται να είναι ο Μπάμπα Ράχμαν, ωστόσο το μεγάλο θέμα του φέτος φαίνεται ότι θα είναι η άμυνα.

Αρχικά έχουμε την περίπτωση του Ίγκι Ίνγκασον, ο οποίος φέρεται να ΄χει χάσει την… ηρεμία του με την πρόταση της Μίντιλαντ.

Ο Ισλανδός αρέσει πολύ στην ομάδα της Δανίας και σίγουρα αποτελεί έναν αμυντικό… ογκόλιθο, που σε περίπτωση που φύγει τελικώς, θα αφήσει ένα τεράστιο κενό.

Από κει και πέρα, ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης είναι από τους νεαρούς παίκτες του ΠΑΟΚ που έχουν προσελκύσει πολλά βλέμματα πάνω του.

Έτσι, η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα περιμένει μέχρι το τέλος Αυγούστου, μήπως… σκάσει πρόταση, στην οποία δεν θα μπορεί να πει «όχι».

Τέλος και ο Γιάννης Μιχαηλίδης υπάρχει για την άμυνα, ωστόσο ο νεαρός θα πρέπει στην Ολλανδία να πείσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου ότι αξίζει να παίξει.

Μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα υπάρξει και οριστική απόφαση για την επόμενη μέρα του.

Exit mobile version