ΠΑΟΚ

Φιλίπε Σοάρες: Η μεταγραφή του ΠΑΟΚ εγκλωβισμένη στο Ελευθέριος Βενιζέλος!

Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να ανακοινώσει τη δεύτερη χειμερινή μεταγραφή του, καθώς ο Φιλίπε Σοάρες βρίσκεται ακόμη στο Ελευθέριος Βενιζέλος

Φιλίπε Σοάρες: Η μεταγραφή του ΠΑΟΚ
Φιλίπε Σοάρες: Η μεταγραφή του ΠΑΟΚ
Συντάκτης: Νίκος Τοσκίτσης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Απίστευτη ταλαιπωρία για τον Φιλίπε Σοάρες που παραμένει από το απόγευμα, «εγκλωβισμένος» στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να ανακοινώσει τη δεύτερη χειμερινή μεταγραφή του καθώς ο Φιλίπε Σοάρες πού έφτασε με πτήση από την Πορτογαλία στην Αθήνα, δεν μπόρεσε να συνεχίσει το ταξίδι του προς τη Θεσσαλονίκη.

Ο 22χρονος παραμένει από το απόγευμα και μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος διότι δεν μπορεί να πάει ούτε σε ξενοδοχείο μιας και οι δρόμοι από και προς το αεροδρόμιο είναι κλεισμένοι.

Ο ποδοσφαιριστής που συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ περνάει μία απίστευτη ταλαιπωρία μένοντας για πολλές ώρες στο αεροδρόμιο, έχοντας μαζί του και τον μάνατζερ του.

Οι ιθύνοντες του δικέφαλου κάνουν τα πάντα και μόλις επιτραπούν ξανά οι πτήσεις, πιθανότατα το πρωί της Τρίτης, ο Σοάρες θα πάρει το πρώτο αεροπλάνο για να έρθει Θεσσαλονίκη και να υπογράψει το νέο συμβόλαιο του.

Στη Μικράς Ασίας έλυσαν γρήγορα τα θέματα της γραφειοκρατίας έτσι ώστε να έρθει άμεσα στην Ελλάδα ο Φιλίπε Σοάρες όμως ακόμη δεν κατέστη εφικτό να φτάσει ως Θεσσαλονίκη.

Στο μεταξύ η μεταγραφή του ΠΑΟΚ στα εξτρέμ παραμένει υπό διαπραγμάτευση αλλά το όνομα του παίκτη με τον οποίο μιλάνε οι ασπρόμαυροι δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά θέματα, η πιο σημαντική είδηση είναι η αναβολή της αναμέτρησης ΑΕΚ-ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς του κυπέλλου της προημιτελικής φάσης που έχει πλέον και επίσημη μορφή.

Έτσι λοιπόν, ουσιαστικά η προετοιμασία του δικεφάλου αλλάζει ρότα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να σχεδιάζει τα πλάνα του για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Τούμπα για το πρωτάθλημα της Super League.

Μετά τις συνεχόμενες νίκες τους, οι Κυπελλούχοι Ελλάδας ευελπιστούν σε επικράτηση επί του ΟΣΦΠ ώστε να μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή στους έξι βαθμούς και να μπουν ξανά στη διεκδίκηση του τίτλου .

Exit mobile version