Ο Ισπανός αμυντικός σχολίασε τη νίκη επί της ΑΕΚ

Ο Χοσέ Ανχελ Κρέσπο ήταν εκ των κορυφαίων του ΠΑΟΚ στη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Ισπανός στόπερ αναφέρθηκε στην νεογέννητη κόρη του, η οποία τον συνόδευσε στο γήπεδο αλλά και στην αποτελεσματικότητα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς…

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου:

Για το ότι δεν έχουν περάσει δύο μήνες από τη γέννηση της κόρης του και ήταν στο γήπεδο:

«Είμαι χαρούμενος. Δεν ξέρω αν είναι το γούρι μου γιατί η Βαλεντίνα (σ.σ. η μεγάλη του κόρη), όσες φορές έχει βρεθεί στην Τούμπα έχουμε κερδίσει,. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα και όσο χειμωνιάζει ο καιρός δεν θα έχει τη δυνατότητα η οικογένεια μου να έρχεται πολλές φορές στο γήπεδο».

Για τον αγώνα:

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Η ΑΕΚ παρουσιάστηκε καλή, όμως εμείς είχαμε σοβαρότητα, προσπαθήσαμε και καταφέραμε να την κερδίσουμε. Είναι σημαντικό για εμάς να κερδίζουμε όλους τους αγώνες και να παραμείνουμε στον ίδιο ρυθμό».

Για το αν είναι κάτι παραπάνω από τρεις βαθμοί:

«Είναι τρεις βαθμοί αλλά και η συνέχεια που υπάρχει στους αγώνες μας. Αυτό που μένει είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και σε αυτό το ρυθμό».

Για το ποιο ήταν το… κλειδί της νίκης:

«Σίγουρα η αποτελεσματικότητα του Πρίγιοβιτς που πέτυχε και δύο γκολ. Επίσης η καλή λειτουργία στην άμυνα μας, καθώς η ΑΕΚ εκμεταλλεύεται τα λάθη των αντιπάλων της, αλλά εμείς είχαμε καλή λειτουργία και δεν το επιτρέψαμε».

Για τη σειρά των δύσκολων αγώνων που έχει η ομάδα:

«Το ξέρουμε και το έχουμε συζητήσει ότι θα παίξουμε δύσκολους αγώνες στη σειρά. Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Είμαστε ομάδα που έχει πολλούς άξιους παίκτες και πρέπει να έχουμε σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα προκειμένου να φτάσουμε στη νίκη σε όλα τα παιχνίδια».

Κατέληξε λέγοντας ότι:

«Ξέρουμε ότι ξεκινήσαμε με μείον δύο βαθμούς. Ωστόσο αυτό δεν είναι κάτι που μας εκπλήσσει, έχουμε συνηθίσει σε αυτά. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προσπαθούμε να παίρνουμε τη νίκη και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια αυτή και να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε προκειμένου να παραμείνουμε στην κορυφή».