ΠΑΟΚ

«Μας έκλεψαν αγώνες και πρωτάθλημα»

Δηλώσεις που θα συζητηθούν παραχώρησε στην κάμερα της NOVA ο Ραζβάν Λουτσέσκου που γι’ ακόμη μια φορά ξέσπασε, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Μας έκλεψαν το πρωτάθλημα”. Αναλυτικά όλα όσα είπε: Για τις διακοπές του Πάσχα: «Χαλάρωσα στις διακοπές με την γυναίκα μου. Ο εγγονός μου είναι στη Ν. Αφρική, πολύ μακριά, οπότε δεν είχα την ευκαιρία να...

Δηλώσεις που θα συζητηθούν παραχώρησε στην κάμερα της NOVA ο Ραζβάν Λουτσέσκου που γι’ ακόμη μια φορά ξέσπασε, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Μας έκλεψαν το πρωτάθλημα”.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για τις διακοπές του Πάσχα:

«Χαλάρωσα στις διακοπές με την γυναίκα μου. Ο εγγονός μου είναι στη Ν. Αφρική, πολύ μακριά, οπότε δεν είχα την ευκαιρία να τον δω».

Για το γεγονός της μεγάλης διακοπής:

«Το ποδόσφαιρο εκτός από δουλειά μου, είναι το πάθος μου, λατρεύω να προπονώ, δυστυχώς όμως μέσα σε ένα μήνα παίξαμε μόλις ένα παιχνίδι, τι να κάνουμε όμως…»

Αν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ήταν το πιο δύσκολο για να αποδείξει ο ΠΑΟΚ πως είναι η καλύτερη ομάδα:

«Δεν θυμάμαι να ήταν κάποιο παιχνίδι δυσκολότερο από κάποιο άλλο. Η μεγάλη αδικία που έχουμε υποστεί είναι η μία όψη του νομίσματος η άλλη όψη αυτού είναι η δουλειά μας, η νοοτροπία μας, ένα γκρουπ παικτών που δουλεύει πολύ και παρουσιάζει συνεχή βελτίωση. Εμείς πάντα εστιάζουμε στο τι πρέπει να κάνουμε εμείς, ώστε να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι. Είδατε και τι έγινε στα παιχνίδια του Champions League, με ομάδες που αποκλείστηκαν, γνωρίζοντας βαριές ήττες από θεωρητικά χαμηλότερου επιπέδου ομάδες. Χώρος για βελτίωση υπάρχει πάντα στο παιχνίδι».

Στη συνέχεια, ξέσπασε για όλα όσα έγιναν με τις εξωαγωνιστικές αποφάσεις:

«Σε κάθε ευκαιρία που μου δίνεται θα επαναλαμβάνω πως το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι άδικο. Είναι τεράστια αδικία αυτό που συνέβη στην ομάδα μου από τις ομάδες των Αθηνών. Αναφέρομαι στους πόντους που μας έκλεψαν, αρχικά για ένα ρολό χαρτί και έπειτα για ένα κανονικό γκολ που μέτρησε, αλλά τέσσερα λεπτά μετά ακυρώθηκε. Ο,τι άλλο και να πούμε είναι ιστορίες και δικαιολογίες. Η αλήθεια είναι μία, μας έκλεψαν δύο παιχνίδια και το πρωτάθλημα. Υπάρχουν άνθρωποι που απολαμβάνουν πως μας έκλεψαν, όσοι πανηγυρίζουν να ξέρουν πως το πρωτάθλημα είναι κλεμμένο και αν είναι χαρούμενοι με αυτό είναι μικροί ως άνθρωποι».

Τέλος, ο Ρουμάνος τόνισε:

«Δεν θέλω να σκέφτομαι τίποτα όσον αφορά τα δικαστήρια. Η απόφαση δείχνει πως έχουν συνηθίσει να κλέβουν κόπους άλλων. Σέβομαι και το έχω πει και ξανά, όλες τις ομάδες και τους προπονητές που κάνουν την δουλειά τους. Είναι διαφορετικό όμως να μιλήσεις για ανθρώπους που προσπαθούν να σε κλέψουν μέσα στο γήπεδο. Και εμάς μας έκλεψαν δύο παιχνίδια».

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.

ΣΧΟΛΙΑ