ΠΑΟΚ

Νέα ανάρτηση Στοχ: «Δεν έκανα επίθεση – Μπορώ να προσφέρω»

Λίγο μετά την δημόσια «έκρηξή» του, ο Μίροσλαβ Στοχ προχώρησε σε διευκρινιστική τοποθέτηση, τονίζοντας πως δεν είχε πρόθεση να προσβάλλει κανέναν. Ο Στοχ στην πρώτη του ανάρτηση έγραψε: «Πιστεύεις ότι το αξίζω αυτό; Να μου φέρεσαι σαν αρχάριο ή ερασιτέχνη ή σαν κανένα παιδάκι, που δεν μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο;». ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Βόμβα» Στοχ για...

Στοχ
Στοχ
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Λίγο μετά την δημόσια «έκρηξή» του, ο Μίροσλαβ Στοχ προχώρησε σε διευκρινιστική τοποθέτηση, τονίζοντας πως δεν είχε πρόθεση να προσβάλλει κανέναν.

Ο Στοχ στην πρώτη του ανάρτηση έγραψε: «Πιστεύεις ότι το αξίζω αυτό; Να μου φέρεσαι σαν αρχάριο ή ερασιτέχνη ή σαν κανένα παιδάκι, που δεν μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο;».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Βόμβα» Στοχ για Φερέιρα: «Δεν είμαι ερασιτέχνης ούτε κανένα παιδάκι»

Στη συνέχεια, ο Σλοβάκος εξτρέμ με story τόνισε τα εξής:

«Δυστυχώς τα συναισθήματα στο ποδόσφαιρο δεν μπορούν πάντα να κοντρολαριστούν. Για να διευκρινίσω την προηγούμενη ανάρτησή μου, αυτό, που εννοούσα είναι ότι νιώθω πως έχω πράγματα να δώσω στον σύλλογο, στην ομάδα και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Καμία επίθεση σε κανέναν. Έχουμε στόχους μπροστά μας και θέλω να είμαι ενεργό μέλος αυτής της προσπάθειας.

Exit mobile version