Ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέβασε μήνυμα στο instagram, με το οποίο ευχαρίστησε όσους τους ευχήθηκαν για τα γενέθλια του, τα οποία γιόρτασε πριν λίγες μέρες. Ο Γιώργος Σαββίδης δήλωσε περήφανος που είναι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, υποσχέθηκε ότι η ομάδα θα παλέψει μέχρι τέλους για τους στόχους του, ενώ δεσμεύτηκε ότι...

Ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέβασε μήνυμα στο instagram, με το οποίο ευχαρίστησε όσους τους ευχήθηκαν για τα γενέθλια του, τα οποία γιόρτασε πριν λίγες μέρες.

Ο Γιώργος Σαββίδης δήλωσε περήφανος που είναι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, υποσχέθηκε ότι η ομάδα θα παλέψει μέχρι τέλους για τους στόχους του, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα γίνουν ενέργειες το καλοκαίρι, για να γίνει ακόμα καλύτερη η ομάδα. Κλείνοντας, ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, άφησε αιχμές για τα όσα διαδραματίστηκαν στα παιχνίδια με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Αναλυτικά το μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη:

«Διάβασα προσεκτικά όλες τις ευχές σας για τα γενέθλιά μου. Σας ευχαριστώ όλους. Το καλύτερο δώρο για εμένα ήταν να βλέπω όλους αυτούς να πανηγυρίζουν αυτού του είδους το πρωτάθλημα…

Ξεκινώντας από κάποιους πληρωμένους δημοσιογράφους και τελειώνοντας με επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Από τα βάθη της καρδιάς μου, θέλω να σας πω ευχαριστώ. Έχω πολύ μεγάλη όρεξη, για ακόμη μια φορά θέλω να πω πως είμαι υπερήφανος για τον πατέρα μου (φοράει παντελόνια σε όλα τα θέματα) και είμαι ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που γίναμε μέρος της οικογένειας του ΠΑΟΚ.

Το πιο καθαρό σωματείο, οι πιο άξιοι φίλαθλοι (είμαι σίγουρος πως δεν θα πανηγύριζαν ένα τέτοιο πρωτάθλημα) και να είστε σίγουροι πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη.

Θα δημιουργήσουμε ακόμη πιο δυνατή ομάδα το καλοκαίρι και θα παλέψουμε για την έξοδο στο Champions League και για το Κύπελλο αυτήν την χρονιά. Στο γήπεδο ήμασταν καλύτερη ομάδα, (ο ένας έφυγε σαν κότα και οι άλλοι έχασαν και έφυγαν).

Συγνώμη που δεν έχουμε μάθει ακόμη πως να κερδίζουμε έξω από το γήπεδο. Μόνο ΠΑΟΚ».