ΠΑΟΚ

Νέο μήνυμα της Έλλης Παπαγγελή στους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Η επανεμφάνιση του γνωστού μοντέλου μετά τις διχαστικές δηλώσεις. Μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις της και τη διαγραφή της από τη Νέα Δημοκρατία, ύστερα από τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, η Έλλη Παπαγγελή έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη. Το γνωστό μοντέλο στην φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram ντύθηκε στα χρώματα του...
Νέο μήνυμα της Έλλης Παπαγγελή στους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Η επανεμφάνιση του γνωστού μοντέλου μετά τις διχαστικές δηλώσεις.

Μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις της και τη διαγραφή της από τη Νέα Δημοκρατία, ύστερα από τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, η Έλλη Παπαγγελή έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη.

Το γνωστό μοντέλο στην φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram ντύθηκε στα χρώματα του «δικεφάλου του Βορρά» και με τα χέρια της σχημάτισε το σήμα της καρδιάς, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο πως θέλει να συμφιλιωθεί με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

«Συμφιλιωτική φώτο με άκρως ειρηνευτικό – ενωτικό μήνυμα εναντίον του φανατισμού, άνευ κομμάτων ή ομάδων και υπέρ του ευ αγωνίζεσθαι», ήταν η λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία της Έλλης Παπαγγελή.

Δείτε την:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέο μήνυμα της Έλλης Παπαγγελή στους οπαδούς του ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.