ΠΑΟΚ

“Σεβασμός στους ΠΑΟΚτσήδες της Κύπρου” (pic)

Με δημοσίευσή του στο Instagram ο Γιώργος Σαββίδης, αναφέρθηκε στην κίνηση των οπαδών του ΣΦ ΠΑΟΚ Πάφου, να μετονομάσουν τον σύνδεσμο, σε «Νάσος Κωνσταντίνου» στη μνήμη του αδικοχαμένου οπαδού των «ασπρόμαυρων». Αναλυτικά το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγραψε: «Μεγάλος σεβασμός στους οπαδούς του ΠΑΟΚ στην Κύπρο. Μόλις άνοιξαν σύνδεσμο και τον ονόμασαν στην...
“Σεβασμός στους ΠΑΟΚτσήδες της Κύπρου” (pic)

Με δημοσίευσή του στο Instagram ο Γιώργος Σαββίδης, αναφέρθηκε στην κίνηση των οπαδών του ΣΦ ΠΑΟΚ Πάφου, να μετονομάσουν τον σύνδεσμο, σε «Νάσος Κωνσταντίνου» στη μνήμη του αδικοχαμένου οπαδού των «ασπρόμαυρων».

Αναλυτικά το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγραψε:

«Μεγάλος σεβασμός στους οπαδούς του ΠΑΟΚ στην Κύπρο. Μόλις άνοιξαν σύνδεσμο και τον ονόμασαν στην μνήμη του Νάσου. Νάσο ζεις για πάντα ΠΑΟΚτσης».

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη:

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.