ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Γενική Συνέλευση στην Τούμπα – Έρχονται ανακοινώσεις

Για σήμερα 15/4 είναι προγραμματισμένη η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην οποία αναμένονται ανακοινώσεις.

Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Για σήμερα 15/4 είναι προγραμματισμένη η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην οποία αναμένονται ανακοινώσεις.

Θέμα της ΓΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα είναι η εκλογή συμπληρωματικών μελών του διοικητικού συμβουλίου, με τον Βαγγέλη Χρυσοχόο να είναι το υποψήφιο νέο πρόσωπο, ο οποίος από τον Γενάρη του 2021 έχει αναλάβει επίσημα τη θέση του υπευθύνου του Εμπορικού Τμήματος και του Τμήματος Marketing του ΠΑΟΚ.

Πλέον, μένει να δούμε αν θα διευρυνθεί ο ρόλος του εντός των ασπρόμαυρων τειχών, με την Γενική Συνέλευση να ξεκινάει στις 10:00.

Θυμίζουμε ότι στις 19.01.2021 ο ΠΑΟΚ είχε ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Χρυσοχόο που θα είναι και το νέο μέλος που θα εκλεγεί στην επερχόμενη Γενική Συνέλευση. Ο κ. Βαγγέλης Χρυσοχόος θα αναλάβει τη θέση του υπευθύνου του Εμπορικού Τμήματος και του Τμήματος Marketing του Δικεφάλου, από τη θέση του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου.

O κ. Χρυσοχόος έχει σπουδάσει Στρατηγικό Μάρκετινγκ και Διοίκηση Επιχειρήσεων, ενώ έχει εργαστεί για 27 χρόνια σε διευθυντικές θέσεις μεγάλων πολυεθνικών εταιριών (Vodafone, Microsoft) στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Exit mobile version