ΠΑΟΚ

Σαββίδης: Διαρκείας στο βόλεϊ και στήριξη (pic)

Εξασφάλισε τη θέση του στο Παλατάκι το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ Γιώργος Σαββίδης
ΠΑΟΚ Γ.Σαββίδης Γιώργος Σαββίδης
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ κυκλοφόρησε τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν και ο Γιώργος Σαββίδης εξασφάλισε ήδη τη μόνιμη θέση του στο Παλατάκι.

Από τις 4/9 οι φίλοι των «ασπρόμαυρων» έχουν την ευχέρεια να προμηθευτούν τις κάρτες τους για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη Ιβάν για Φερέιρα και άμεση επέμβαση!

Ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μέλος του ΔΣ, Γιώργος Σαββίδης δημοσίευσε στο Instagram την προσωπική του κάρτα διαρκείας. Αυτή φυσικά είναι μόνο η αρχή…

Θυμίζουμε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Sportime, που ανέφερε πως ο Γιώργος Σαββίδης αποφάσισε να στηρίξει ακόμη περισσότερο τα ερασιτεχνικά τμήματα του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν.

Πέρα από το ετήσιο ποσό, που λαμβάνει ο ΑΣ ΠΑΟΚ από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ θέλει να τονώσει κι άλλο τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Exit mobile version