ΠΑΟΚ

Στέφανος Τζίμας: Ο ΠΑΟΚ πρέπει να προσέξει τη διαχείρισή του!

Μείζον θέμα για τον ΠΑΟΚ είναι πλέον ο τρόπος με τον οποίος θα διαχειριστεί όσα έχει ανάγκη το club στο κεφάλαιο «Στέφανος Τζίμας».
Στέφανος Τζίμας: Ο ΠΑΟΚ πρέπει να προσέξει τη διαχείρισή του!

Ο Στέφανος Τζίμας είναι το επόμενο big thing για τον ΠΑΟΚ. Μόνο που ο χειρισμός γύρω από τα «θέλω» όλων των πλευρών πρέπει να είναι λεπτός. Πλέον ο νεαρός επιθετικός αποτελεί θέμα που «καίει».

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Στέφανος Τζίμας μόλις έγινε άνδρας! Πριν κανένα μήνα έκλεισε τα 18 χρόνια ζωής. Ήδη, η πιάτσα γνωρίζει κάθε λεπτομέρεια για χάρη του. Η διεθνής, παρακαλώ!

Σε σημείο που να εικάζεται πως ο ΠΑΟΚ έχει απορρίψει πρόταση 10 μυρίων το περασμένο Ιανουάριο για τον λεγάμενο. Ο ΠΑΟΚ, ως οργανισμός, τον αντιμετωπίζει ως το απόλυτο project. Εξ ου και η απόφασή φέτος του club να μην προχωρήσει στην απόκτηση έτερου επιθετικού, να «πουλήσει» τον Κούτσια από πέρυσι τον Φεβρουάριο και να στηρίξει τον Στέφανο Τζίμα.

Πλέον, μόνιμα στην εξίσωση. Σε σημείο που η επιθετική αφλογιστία, απουσία εκτοπίσματος του Σαμάτα έκανε λαϊκή απαίτηση την εμφάνιση του «μικρού» στο βασικό σχήμα.

Η επικοινωνιακή (και άνωθεν σημειωτέων) πίεση «έψησε» τον Ραζβάν Λουτσέσκου να του δώσει φανέλα βασικού στο Αγρίνιο για τη Stoiximan Super League.

Έχουμε και λέμε: 45’, 6/19 (32% επιτυχία) ενέργειες, μόλις μία κερδισμένη μονομαχία στις 7 και φυσικά ΜΟΛΙΣ 5/6 πάσες, επαφές με την μπάλα. Αποτέλεσμα 1-0. Στο ημίχρονο έμεινε στα αποδυτήρια! Τελικό σκορ 3-1 υπέρ του ΠΑΟΚ. Μόλις προχθές στις Σέρρες δεν αγωνίστηκε λεπτό.

Κοινώς, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν «φωτογράφησε», αλλά έδωσε να καταλάβει στους επαϊοντες πως ο Τζίμας ακόμη ΔΕΝ είναι έτοιμος να σηκώσει το βάρος της φανέλας βασικού και πως η (καθημερινή) γνώση είναι δύναμη.

Ο Τζίμας και λόγω θέσης αν συνεχίσει να μαθαίνει, εκπαιδεύεται και να εκτελεί με εφάμιλλη ικανότητα ενδεχομένως να «σπάσει» κάθε ρεκόρ transfer fee για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οπότε ακόμη και η φαμίλια Σαββίδη θα πρέπει να κοιτάζει το δάσος και όχι το δέντρο, αφήνοντας στον καθ΄ ύλην αρμόδιο, Ραζβάν Λουτσέσκου να κάνει τη διαχείρισή του. ΤΕΛΟΣ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στέφανος Τζίμας: Ο ΠΑΟΚ πρέπει να προσέξει τη διαχείρισή του!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…