ΠΑΟΚ

Βίντι-ΠΑΟΚ: Η ενδεκάδα του Δικεφάλου!

Τι σχεδιάζει ο Ρουμάνος τεχνικός

Ζαμπά
Ζαμπά
Συντάκτης: Νίκος Τοσκίτσης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Με τους πιο γρήγορους εξτρέμ, που διαθέτει (Λημνιό και Ζαμπά) αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο αυριανό ματς με την Βίντι προκειμένου να πιέσει τους Ούγγρους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ: ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΙΤΣΗΣ

Ετσι λοιπόν ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ δεν θα ξεκινήσει ενώ για την θέση πίσω από τον Πρίγιοβιτς θα παίξει ο Ελ Καντουρί. Η νέα αλλαγή που θα κάνει ο Λουτσέσκου είναι ο Σάχοφ.

Ο Ουκρανός θα παίξει βασικός στη θέση του Κάνιας και θα είναι ο παρτενέρ του Βέρνμπλουμ στη μεσαία γραμμή αφού ο Ζοσέ Μαουρίσιο δεν είναι έτοιμος να βγάλει 90 λεπτά.

Ετσι λοιπόν οι «ασπρόμαυροι» θα ξεκινήσουν με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, τους Βαρέλα-Κρέσπο στο κέντρο της άμυνας και στα άκρα της τους Μάτος-Βιεϊρίνια. Στα χαφ θα τοποθετηθεί το δίδυμο Σάχοφ-Βέρνμπλουμ.

Στην επίθεση πίσω από τον Πρίγιοβιτς θα παίξει ο Ελ Καντουρί τον οποίο πιστεύει πολύ για το αποψινό ματς ο Λουτσέσκου ενώ στα άκρα θα αγωνιστούν όπως προαναφέρθηκε οι Λημνιός και Ζαμπά.

Ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ ξεκινάει με μία αρκετά ταχύτατη ομάδα με στόχο να πιέσει ψηλά τον αντίπαλο και να βάλει γρήγορα ένα γκολ χωρίς να επηρεαστεί από το κατάμεστο «Γκρουπάμα Αρένα».

Βίντι-ΠΑΟΚ: Στους ρυθμούς του αγώνα η Βουδαπέστη (pic)

Ο Βρακάς… εκτοξεύεται και ο ΠΑΟΚ κερδίζει

Exit mobile version