ΠΑΟΚ

Ζίβκοβιτς: Πέρασε ιατρικά και ανακοινώνεται

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς τις επόμενες ώρες θα είναι και επίσημα παίκτης του ΠΑΟΚ αφού ολοκληρώνεται και η τυπική διαδικασία της απόκτησής του. Μετά τις χθεσινές οριστικές διαπραγματεύσεις με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το αίσιο τέλος, που είχαν αυτές, ο Ζίβκοβιτς πέρασε σε δύο στάδιο από ιατρικές εξετάσεις. Το πρώτο ήταν χθες και το δεύτερο σήμερα....

Ζίβκοβιτς
Ζίβκοβιτς
Συντάκτης: Νίκος Τοσκίτσης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς τις επόμενες ώρες θα είναι και επίσημα παίκτης του ΠΑΟΚ αφού ολοκληρώνεται και η τυπική διαδικασία της απόκτησής του.

Μετά τις χθεσινές οριστικές διαπραγματεύσεις με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το αίσιο τέλος, που είχαν αυτές, ο Ζίβκοβιτς πέρασε σε δύο στάδιο από ιατρικές εξετάσεις. Το πρώτο ήταν χθες και το δεύτερο σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπενφίκα: Έτσι θα παίξει στην Τούμπα!

Οι έλεγχοι στους οποίους υποβλήθηκε ο 24χρονος Σέρβος εξτρέμ ήταν πολύ καλοί και μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και θα ανακοινωθεί από τους «ασπρόμαυρους».

Θυμίζουμε ότι η συμφωνία ΠΑΟΚ-Ζίβκοβιτς περιλαμβάνει διετές συμβόλαιο με το καθεστώς του 1+1, το οποίο μπορεί να «σπάσει» τον πρώτο χρόνο μόνο εάν βρεθεί ομάδα, που μπορεί να πληρώσει τη ρήτρα, που έχει συμφωνηθεί.

Exit mobile version