ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Χριστοβασίλης: «Να ακυρωθεί η κλήρωση της SL1»

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χρηστοβασίλης, μίλησε για το ζήτημα της αναδιάρθρωσης, αλλά και του τηλεοπτικού μετώπου με την ΕΡΤ.
Χριστοβασίλης

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, μίλησε για το ζήτημα της αναδιάρθρωσης, αλλά και του τηλεοπτικού μετώπου με την ΕΡΤ.

Την Παρασκευή (28/6) έγινε γνωστό πως λεφτά δεν υπάρχουν. Η ΕΡΤ δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος. Υποτίθεται πως η αναδιάρθρωση είχε βασιστεί στα λεφτά που θα έπεφταν σε Super League 2 και Football League. Τελικά τα πάντα πάγωσαν και αυτό που προκύπτει είναι πως τίποτα δε θα προχωρήσει πριν τις εκλογές.

Ο ισχυρός άνδρας της ηπειρωτικής ομάδας, Γιώργος Χριστοβασίλης, αλλά και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηπείρου, Κώστας Βράκας, μίλησαν για το συγκεκριμένο θέμα, στο περιθώριο του 3ου Vikos Cola Cup που συνδιοργανώνουν ΠΑΕ και Ένωση.

«Δυστυχώς η αναδιάρθωση κατά ένα μέρος έγινε, αλλα τα προαπαιτούμενα τα οποία ακολουθούσαν αυτή την αναδιάρθρωση δεν ισχύουνε. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ μας είπε χθες ότι χρήματα δεν υπάρχουν και εάν οι ομάδες της Super League 2 και της Football League τα θέλουν να έρθουν στις ομάδες θα πρέπει να απευθυνθούμε στην κυβέρνηση και από κει και πέρα στον κύριο Παππά και τον υπουργό οικονομικών, κάτι που θα κάνουμε τη Δευτέρα», είπε αρχικά ο Χριστοβασίλης.

Παράλληλα συμπλήρωσε:  «Από την πλευρά μας, πιέζουμε πάρα πολύ διότι από ότι έχει αποφασιστεί από τη Super League 2, δεν έχει γίνει σώμα και δεν πρόκειται να γίνει έαν δεν τακτοποιηθεί το οικονομικό θέμα. Δεν θα λάβουνε μέρος οι ομάδες στα πρωταθλήματα της σεζόν 2019-20.  Θέλουμε και την συνδρομή της ΕΠΟ και θα ζητήσουμε να ακυρώσει την κλήρωση της Τρίτης, διότι δεν είναι σωστό να διεξαχθεί μόνο η Super League 1 και να μην υπάρχουν άλλες κατηγορίες.

Θέλω να πιστεύω ότι ο κύριος Γραμμένος θα επέμβει, διότι και στην ΕΠΟ υπάρχουν δύο γνώμες. Άλλα μας λέει ο κύριος Γραμμένος και άλλα ο αντιπρόεδρος».

https://www.facebook.com/SuperFM.104.3/videos/437599237092760/

O πρόεδρος της ΕΠΣ Ηπείρου, Κώστας Βράκας δήλωσε:

«Το θέμα της αναδιάρθωσης ξεκίνησε με μία συγκεκριμένη φιλοσοφία. Να εξελιχθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο να μπει σε κάποιες άλλες δομές. Στην αρχική του φάση ήταν κάτι που το είδαν όλοι θετικά, για αυτό και προχωρήσαμε προς αυτήν την κατεύθυνση.

Άσχετα αν σε κάποια στιγμή μπήκαν δεύτερες σκέψεις στους υπευθύνους και ειδικά από το κομμάτι της κυβέρνησης και άργησαν να γίνουν κάποια πράγματα και δημιουργήθηκαν υπόνοιες σε όλους μας πως κάτι άλλο συμβαίνει. Η αναδιάρθρωση ψηφίστηκε και τώρα δημιουργείται ένα άλλο πρόβλημα.

Πριν καν ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα φαίνεται ότι έχει δημιουργηθεί ένα τεράστιο μπέρδεμα.

Δημιουργεί πρόβλημα σε όλα τα πρωταθλήματα. Κατά την απόψή μου, αλλά και της ομοσπονδίας, το κράτος έχει μία συνέχεια.

Δεν μπορεί μία κυβέρνηση να λέει κάτι, το οποίο αυτό έχει αποτέλεσμα να δημιουργεί ένα τεράστιο πρόβλημα σε έναν χώρο, όπως είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο, που υποτίθεται πως σε όλους μας δημιουργεί κάποιες επιπρόσθετες υποχρεώσεις να είμαστε όλοι μαζί για να μπορέσουμε να το αναπτύξουμε.

Και από την άλλη να υπάρχει ένα φαινόμενο ενόψει εκλογών, να παίρνονται αποφάσεις πίσω. Πρέπει να υπάρχει μία συνέχεια και πρέπει να δοθεί μία λύση άμεσα από όλες τις πλευρές».

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ