ΠΑΣ Γιάννινα

Να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα μετά το μεγάλο διπλό που έκανε επί της ΑΕΚ θέλει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Την Κυριακή (31/1) υποδέχεται τον Ατρόμητο και με νέο τρίποντο θα κάνει άλλο ένα βήμα για την παραμονή. Δεν θα είναι εύκολο φυσικά για τον ΠΑΣ Γιάννινα το ματς από τη στιγμή που έχει και σημαντικές...

Να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα μετά το μεγάλο διπλό που έκανε επί της ΑΕΚ θέλει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Την Κυριακή (31/1) υποδέχεται τον Ατρόμητο και με νέο τρίποντο θα κάνει άλλο ένα βήμα για την παραμονή.

Δεν θα είναι εύκολο φυσικά για τον ΠΑΣ Γιάννινα το ματς από τη στιγμή που έχει και σημαντικές απουσίες. Χουτεσιώτης και Πίρσμαν έχουν δηλωθεί αν εκτίσουν την ποινή τους, ενώ ο Εραμούσπε παραμένει τραυματίας. Εκτός αυτών, όμως, πρόβλημα προέκυψε και με τον Ντομίνγκεθ. Ο Ισπανός ένιωσε ενοχλήσεις και δεν μπήκε στην αποστολή. Αντιθέτως, σε αυτή είναι οι Κάστρο και Σιόντης. Ο πρώτος μετά από έναν μήνα.

Η αποστολή: Λοντίγκιν, Αθανασίου, Παντελάκης, Σάλιακας, Κάργας, Πήλιος, Οικονομόπουλος, Πανουργιάς, Κάστρο, Σιόντης, Καρτάλης, Λώλης, Λιάσος, Νάουμετς, Μπρένερ, Ελευθεριάδης, Γροσδάνης, Παμλίδης, Κρίζμαν, Λέο, Μιλιντσεάνου.