ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: Δύο ακόμη κρούσματα κορωνοϊού – Στον «αέρα» το ματς με την ΑΕΛ

Δύο ακόμα κρούσματα εντοπίστηκαν μετά τους επανελέγχους που διενεργήθηκαν τη Δευτέρα στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΣ Γιάννινα

Αλλαγή πλάνων στον ΠΑΣ Γιάννινα μετά την ακύρωση του ταξιδιού στην Πολωνία. Προς Νάουσα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. 
Συντάκτης: Κώστας Λάππας Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Δύο ακόμα κρούσματα εντοπίστηκαν μετά τους επανελέγχους που διενεργήθηκαν τη Δευτέρα στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο κορονοϊός έχει «χτυπήσει» τον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς σήμερα δύο ακόμη ποδοσφαιριστές βρέθηκαν θετικοί στον covid-19 κατά τη διάρκεια του επαναληπτικού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε.

Συνολικά πλέον η ομάδα έχει 7 ενεργά κρούσματα κορονοϊού και η αναστολή προπονήσεων συνεχίζεται τουλάχιστον ως την Πέμπτη όπου θα διενεργηθούν νέοι έλεγχοι.

Όσον αφορά τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με τη ΑΕΛ, την Πέμπτη θα γίνουν εκ νέου τεστ και σε περίπτωση που υπάρχουν εκ νέου κρούσματα πάνω των 5 παικτών (τα 5 κρούσματα της περασμένης εβδομάδας δεν θα προσμετρηθούν) ο αγώνας θα αναβληθεί.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Κατά τον επαναληπτικό έλεγχο Covid-19 του ποδοσφαιρικού τμήματος και του προσωπικού της ομάδας μας, εντοπίστηκαν 2 επιπλέον θετικά δείγματα, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό ενεργών κρουσμάτων στα 7.

Οι προπονήσεις της ομάδας παραμένουν σε αναστολή μέχρι την Πέμπτη όπου και θα πραγματοποιηθεί εκ νέου έλεγχος.

Exit mobile version