ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: Πάει στο γήπεδο που τον έκανε να αλλάξει

Οι καλοκαιρινές εμπειρίες που απέκτησε ο ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και τον βοήθησαν να βελτιωθεί

Μονομαχίες στο Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Το μόνο που μπορούσε κανείς να πει βλέποντας την προετοιμασία και τα φιλικά το καλοκαίρι ήταν πως ο ΠΑΣ Γιάννινα θα έχει πρόβλημα. Ήταν τέτοια η εικόνα που δεν σου άφηνε πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.

Νίκη δεν μπορούσαν να πανηγυρίσουν οι Ηπειρώτες. Έπρεπε να καθυστερήσει η έναρξη του πρωταθλήματος και να παίξουν με τον Θεσπρωτό για να τα καταφέρουν. Το πιο ηχηρό καμπανάκι ακούστηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Το τελικό 4-1 έμοιαζε φτωχό. Ο Άρης έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο και εάν δεν κατέβαζε στροφές, οι διαστάσεις του σκορ θα ήταν ακόμα μεγαλύτερες.

Σε εκείνο το φιλικό ο ΠΑΣ Γιάννινα τα έκανε σχεδόν όλα λάθος. Ήταν, όμως, το ματς που ταυτόχρονα τον βοήθησε να αλλάξει. Αυτό και το φιλικό που ακολούθησε, όταν ο Παναιτωλικός επικρατούσε με 3-2 στους «Ζωσιμάδες».

Η αμυντική λειτουργία δεν θύμιζε σε τίποτα αυτή που έχει τώρα. Ενδεχομένως γιατί ο Ηρακλής Μεταξάς ψαχνόταν τότε και οι γραμμές της ομάδας του ήταν αρκετά ανοιχτές. Αυτό ήταν το πρώτο που διορθώθηκε όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα.

Στη φετινή Super League 1 ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει δεχτεί μόλις έξι γκολ, όσα και ο Άρης, ενώ λιγότερα έχει μόνο ο Ολυμπιακός. Τρεις μήνες μετά, λοιπόν, οι δύο πρώτοι θα κοντραριστούν σε επίσημο αγώνα. Το βέβαιο είναι πως οι Ηπειρώτες θα παρουσιαστούν σαφέστατα αλλαγμένοι και με διαφορετικό τρόπο προσέγγισης.

Exit mobile version