ΠΑΣ Γιάννινα: Προβληματισμός και... κράξιμο

Η νέα κακή εμφάνιση του ΠΑΣ Γιάννινα και τα όσα ακολούθησαν

Στα πρώτα φιλικά δεν σκόραρε με τίποτα. Ούτε με τη Λαμία τα κατάφερε ο ΠΑΣ Γιάννινα ούτε με Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης. Στα επόμενα μέτρησε γκολ. Πρώτα η τεσσάρα από τον Άρη, με το σκορ να μένει εκεί γιατί οι γηπεδούχοι έκαναν αλλαγές, μετά η τριάρα εντός έδρας από τον Παναιτωλικό.

Είναι δεδομένο ότι κάτι δεν πάει καλά στον ΠΑΣ Γιάννινα και καταγεγραμμένο εδώ και καιρό. Όταν μία ομάδα έχει θέμα στα αποδυτήρια, αυτό βγαίνει και στο χορτάρι. Πολλές οι αδυναμίες που δείχνουν οι Ηπειρώτες.

Κόντρα στον Παναιτωλικό είδαμε ξανά μία ομάδα που δεν πείθει. Οι ιδέες που έως τώρα παρουσιάζει ο Ηρακλής Μεταξάς είτε δεν κολλούν με το υλικό που έχει είτε θέλουν αρκετό χρόνο ακόμα. Το μόνο θετικό έως τώρα είναι ότι δεν έχουν ξεκινήσει τα επίσημα.

Από εκεί και πέρα, δεν πέρασε απαρατήρητη η μικρή προσέλευση του κόσμου από το φιλικό του Σαββάτου (28/8). Επικρίθηκε αρκετά το γεγονός πως η γενική είσοδος ήταν στα 15 ευρώ. Προ ημερών ο Γιώργος Χριστοβασίλης είχε εκφράσει την ενόχλησή του για τους χαμηλούς ρυθμούς με τους οποίους φεύγουν τα διαρκείας, αλλά φαίνεται πως και εκείνος δεν βοηθάει για να έρθει πιο κοντά ο κόσμος.

Οι οργανωμένοι έμειναν εκτός γηπέδου στο φιλικό, ενώ δεν έλειψε και το… κράξιμο προς τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ από προβληματισμένους φιλάθλους. Κάτι δεν πάει καλά στον ΠΑΣ Γιάννινα και το χειρότερο είναι ότι οι άνθρωποί του ασχολούνται περισσότερο με την κριτική (τους) που γίνεται και όχι με την ουσία.

Διαβάστε επίσης:

Κυριάκος Μητσοτάκης : Αναλύσαμε το προφίλ του στο Instagram και… σκυλάκια!

Άκης Τσοχατζόπουλος: Το ξεχωριστό «αντίο» της εγγονής του Κιάρας

Big Brother: Η Σύλια Καραμολέγκου ρίχνει το Instagram με τις αναρτήσεις της