ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: Ξεκίνησε χάνοντας πόντους ο Μεταξάς

Δεν έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αυτή η νέα... εποχή του ΠΑΣ Γιάννινα
ΠΑΣ Γιάννινα: Ξεκίνησε χάνοντας πόντους ο Μεταξάς

Δεν έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αυτή η νέα… εποχή του ΠΑΣ Γιάννινα. Ανακατωσούρα με την προετοιμασία, ούτε ένα φιλικό έως τώρα και λίγα πράγματα μεταγραφικά.

Το μεγαλύτερο στοίχημα είναι ο Ηρακλής Μεταξάς. Μπορεί να βγει και να δικαιωθεί ο Γιώργος Χριστοβασίλης, μπορεί και να εκτεθεί. Ο χρόνος θα δείξει. Κρίσεις από τόσο νωρίς μόνο αφελείς θα έκαναν.

Από τη στιγμή που δεν έχει δοθεί ούτε ένα φιλικό, τα όποια σχόλια αναγκαστικά περιορίζονται μόνο στις ιδέες του νέου κόουτς, τον τρόπο που προσεγγίζει τους ποδοσφαιριστές και τις μεταγραφικές επιλογές του. Στο δεύτερο από τα τρία σκέλη, οι φήμες λένε πως χωλαίνει. Οι πρώτοι πόντοι έχουν χαθεί. Το παν, όμως, είναι τα αποτελέσματα. Ούτε ο Αργύρης Γιαννίκης ήταν ο πιο δημοφιλής, αλλά εφόσον τα αποτελέσματα έρχονταν, όλα έμπαιναν κάτω από το χαλάκι.

Μεταγραφικά, από τη στιγμή που ο 54χρονος το πήρε πάνω του, ο ΠΑΣ Γιάννινα κοιτάει μόνο μία αγορά, τη γερμανική. Και αυτό προκαλεί διάφορα σχόλια. Να σημειωθεί ότι ο Οσαγιαμέν Οσάουε ήταν μία από τις δικές του επιλογές. Έχει απογοητεύσει και μόνος του έλεγε προς τα έξω πως δύσκολα θα παραμείνει. Εάν υπάρξει ανατροπή, θα προκαλέσει εντύπωση.

 

Διαβάστε επίσης:

Super League 1: Τα ντέρμπι του πρωταθλήματος

Μύκονος: Σύλληψη διακινητών ναρκωτικών μπροστά στην κάμερα (vid)

Survivor: Η παίκτρια με τα ατελείωτα πόδια ποζάρει και κάνει χαμό στο Instagram (pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΣ Γιάννινα: Ξεκίνησε χάνοντας πόντους ο Μεταξάς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.