Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να μάθει από τα λάθη της

Απογοητευτικός και στο δεύτερο παιχνίδι του στη Super League φέτος ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα. Γνώρισε την ήττα με 5-0 από τον Ολυμπιακό το βράδυ της Κυριακής (2/9). Δικαιολογημένα, λοιπόν, στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Πετράκης ήταν σκεπτικός.

Αναλυτικά μίλησε:

«Καταρχάς ήθελα να πω ότι παίζαμε με ομάδα διαφορετικού επιπέδου και με μεγάλη ποιότητα. Εάν προσθέσουμε και τον ρυθμό που έχει ο Ολυμπιακός από την Ευρώπη και την οργάνωσή του, ήταν δύσκολα για μας. Όταν τρως πέντε γκολ δεν πρέπει να μιλάς και να λες πολλά. Μέχρι το 1-0 και μετά το 2-0, που ήταν πολύ εύκολα γκολ, είχαμε καλή αμυντική εικόνα και δυσκολεύαμε τον Ολυμπιακό να βρει λύσεις. Μετά τρώμε και δύο γκολ στο τέλος που χαλάει όλη την εικόνα και την προσπάθεια. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Όλα είναι στην δουλειά μας. Πρέπει να μαθαίνουμε από αυτά».

Για το βαρύ σκορ: «Το βασικό είναι πως παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα. Είναι διαφορετικού επιπέδου από εμάς και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα. Θα μπορούσαμε να είχαμε μείνει στο 3-0 αλλά δεχθήκαμε το 5-0. Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ. Δεν ακυρώνει πως έγινε μία σπουδαία προσπάθεια. Θέλαμε πιο καλή επιθετική εικόνα και τόλμη».

Για το βαρύ πρόγραμμα που έχει ο ΠΑΣ στην αρχή: «Νομίζω τα πράγματα στο τέλος έρχονται σε ισορροπία. Ξέραμε πως θα είχαμε δύσκολο πρόγραμμα. Είναι δύσκολη η δουλειά μας. Τώρα ό,τι έγινε δεν γυρίζει πίσω. Έχουμε πέντε εκτός έδρα ματς στα πρώτα έξι. Να γίνουμε πιο δυνατοί και θα πάρουμε τα αποτελέσματα στην συνέχεια από την αξία που έχουμε».

Για την απόκτηση του Ευαγγέλου δύο μέρες πριν το ματς με τον Ολυμπιακό και το αν θα αποκτηθεί επιθετικός: «Όσον αφορά στην πρώτη ερώτηση, αν δεν παίρναμε τώρα τον παίκτη πότε θα γινόταν αυτό; Ή θα παίρναμε τον παίκτη εκείνη την ημέρα ή όχι. Για την δεύτερη ερώτηση προσπαθούμε να πάρουμε παίκτη στην επίθεση για να αντικαταστήσουμε τον Κόντε. Κοιτάμε για ελεύθερους. Καλή χρονιά να έχουμε».