Πλατανιάς:

Ο 26άχρονος τερματοφύλακας έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη

Μετά την αποχώρηση Βασιλειάδη, ο Πλατανιάς ψάχνει τερματοφύλακα. Νεαρό κυρίως, γι αυτό άλλωστε και οι περιπτώσεις Καντιμοίρη, Βελλίδη απορρίφθηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportime, oι Κρητικοί έχουν ως πρώτη τους επιλογή τον Θανάση Γκαραβέλη.

Ο 26άχρονος τερματοφύλακας έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη και οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν για την απόκτηση του.

Πλατανιάς: Οι ανανεώσεις επιβράβευσης και ο Ουές

Με αρκετά χαμηλά συμβόλαια πορεύθηκε φέτος ο Πλατανιάς. Ο στόχος, άλλωστε, ήταν η ομάδα να είναι συνεπής και να πληρώνει και τις παλιότερες αμαρτίες. Ήταν πολλές αυτές άλλωστε.

Οι Χανιώτες έφτασαν μία ανάσα από την άνοδο εκπλήσσοντας πολλούς με την παρουσία τους συνολικά φέτος. Γι’ αυτό και η διοίκηση θέλησε να επιβραβεύσει κάποιους παίκτες ανανεώνοντας τα συμβόλαιά τους με καλύτερους οικονομικά όρους.

Δεν είναι μόνο ο Σαάντο Αμπντέλ Σαλάμ Φούφλια, που υπέγραψε, ή ο Αμπντούλ-Ραχμάν Ουές, στον οποίο έχει προσφερθεί νέο συμβόλαιο. Υπάρχει η πρόθεση να γίνει το ίδιο και με άλλους. Στην ομάδα, άλλωστε, εκτιμούν την προσπάθεια που έκαναν φέτος οι παίκτες.

Προς το παρόν, πάντως, το θέμα του Ουές δεν έχει την κατάληξη που θα ήθελαν οι «ερυθρόλευκοι». Ο 20χρονος, που πριν λίγους μήνες πίεζε μόνος του ώστε να υπογράψει νέο συμβόλαιο, τώρα κάνει τον δύσκολο. Έχει καταλάβει πως έχουν στραφεί πάνω του αρκετά μάτια από τη Super League και προτιμά να το τρενάρει όσο μπορεί. Σε έναν χρόνο μένει ελεύθερος και ο χρόνος κυλάει υπέρ του.

Ο Πλατανιάς, πάντως, δεν θα τον περιμένει εσαεί. Σε περίπτωση που το θέμα δεν κλείσει θετικά μέσα στις επόμενες εβδομάδες, τότε ο προγραμματισμός για την επόμενη χρονιά θα γίνει χωρίς τον Ουές.