ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πόλεμος» στη Μαρμίτα, τί είπε ο Ραπτόπουλος για το πέναλτι του Κωνσταντέλια – Οργίλος Χατζηνάκος για τα όσα έγιναν στον Βόλο

Επικές καταστάσεις για μία ακόμη φορά στη Μαρμίτα - Πως σχολίασε ο Κωστής Ραπτόπουλος και η παρέα του τα ματς ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός και Βόλος - Άρης.

Επικές καταστάσεις για μία ακόμη φορά στη Μαρμίτα - Πως σχολίασε ο Κωστής Ραπτόπουλος και η παρέα του τα ματς ΠΑΟΚ - ΠΑΟ και Βόλος - Άρης.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Το έλα να δεις έγινε για μία ακόμη φορά στην εκπομπή «Μαρμίτα» που παρουσιάζει ο Κωστής Ραπτόπουλος. Στο επίκεντρο τα παιχνίδια ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 1-2 και Βόλος – Άρης 2-0.

Η αρχή έγινε στο Πανθεσσαλικό, εκεί όπου ο Βασίλης Χατζηνάκος ήταν «πυρ και μανία» τόσο με την κακή εμφάνιση που έκανε ο Άρης στον Βόλο, όσο και τον διαιτητή Βεργέτη. Το τι… έσουρε ο γνωστός οπαδός του Άρη δεν λέγεται.

Το πάνελ πήρε όμως ακόμη μεγαλύτερη «φωτιά» στο ντέρμπι της Τούμπας, με τον Τρέγια αρχικά να πανηγυρίζει στο 1-0 του ΠΑΟΚ και μετά να… ρίχνει κατάρες όταν ο διαιτητής πήρε πίσω το πέναλτι του Κωνσταντέλια!

Μάλιστα ο Ραπτόπουλος ήταν σίγουρος πως υπήρχε παράβαση, αναλύοντας τη φάση, όμως τελικά δεν του βγήκε.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ραπ ευχόταν το Αϊτόρ να χάσει το πέναλτι καθώς όπως είπε το είχε παίξει στο στοίχημα όμως ούτε αυτό του βγήκε και κατέληξε στον… κουβά!

Ραπτόπουλος: Δείτε παρακάτω τα σχετικά βίντεο

Exit mobile version